Autoglanz - HydReSeal polymer sealant 100 ml.

15,95

Excl. BTW: €13,18

Excl. BTW:
€13,18
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
AG-HS01
Merk:
Autoglanz

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
Omschrijving

Bij Autoglanz viinden ze het ontwikkelen van makkelijk aan te brengen producten erg belangrijk. Hyd-Re-Seal is wellicht één van de meest makkelijk aan te brengen producten in hun lijn. Wanneer je net als ons in het weekend, door werk of familie verplichtingen weinig vrijetijd hebt, zul je weten dat het moeilijk is om de tijd te vinden om jouw bolide de nodige verzorging te bieden. Daarom worden tijdbesparende producten altijd goed opgevangen, vooral wanneer het niet te koste gaat van de kwaliteit. Hyd-Re-Seal brengt gebruikersgemak in combinatie met kwaliteit naar een compleet nieuw level.

Hyd-Re-Seal is een zeer geconcentreerde, veelzijdige, contactloze sealant gevuld met soliconenrijke polymeren. Hyd-Re-Seal is ontworpen als een Spray-on Rinse-off systeem direct na het handmatig wassen van de auto. Dit wil zeggen tussen de laatste afspuit-beurt en het droog proces.

U zal al direct resultaat merken, de lak is stralender word en extreem hydrofoob. Het voordeel van het aanbrengen van een hydrofobe laag is het verbeteren van de "beading" maar ook zijn zelf reinigende vermogen als een direct resultaat. HydReSeal zorgt ervoor dat regen en vuiligheid niet kan ophopen op de lak en zal worden afgespoeld. De duurzaamheid kan 3 maanden of langer zijn bij normale wasbeurten. Wanneer je HydReSeal wilt gebruiken als een wet-coat verdun deze dan in een sprayflacon tot 1 ml op 1 liter. Goedkoper als dit kan bijna niet.

HydReSeal kan ook worden gebruikt als een op zichtzelf staande coating waardoor het een erg veelzijdig product is. Op deze manier kan er een standtijd worden gehaald van 6 maanden. Eenvoudig aanbrengen doormiddel van een microvezel of applicator en poets uit met een hoge kwaliteit microvezel doek. Advies is om wel per paneel de auto af te werken.

 

- inhoud 100 ml.

Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder