AutoGlanz spar-tar lijm en teerverwijderaar 5 ltr.

54,95

Excl. BTW: €45,41

Excl. BTW:
€45,41
Beschikbaarheid:
2 - 3 dagen
Model:
AGSP5ltr
Merk:
Autoglanz

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
Omschrijving

Er is niets meer bevredigend dan je auto van een afstand te bewonderen naar een detailingbeurt. Maar dan kom je dichterbij en dan merk je dat er nog kleine oneffenheden in de lak zit, die verschrikkelijke donkere vlekken van teer. Deze zijn met een normale reinigings-beurt niet te verwijderen. Hier heb je dus een lijm- en teerverwijderaar voor nodig maar welke? De traditionele teerverwijderaars zijn gebaseerd op een dunne vloeistof en lopen makkelijk van het voortuig af. Naast het feit dat het product op die manier een stuk minder zijn werking kan doen, komt het product op de vloer terecht en dit wil je gewoon niet, zeker niet op de betonnen vloer in jouw werkplaats. Bij Autoglanz zijn ze van mening dat het belangrijk is om effectieve producten te leveren die hun geld meer dan waard zijn. Om deze reden komt Autoglanz met de Spar-Tar Gel!

De Autoglanz Spar-Tar gel is een extreem effectieve, op koolwaterstof gebaseerde teer- en lijmverwijderings Gel! Deze gel lost daadwerkelijk de teer en lijm op wanneer het met elkaar in contact komt. De Spar-tar bevat geavanceerde verdikkingsmiddelen, dit houd in dat wanneer de Spar-Tar word aangebracht deze zich letterlijk vastklemt aan het te behandelen paneel in plaats van het paneel af te glijden. Op deze manier word de tijd dat de vloeistof in contact staat met vervuiling drastisch verbetert en verhoogt de effectiviteit van het product

De Autoglanz Spar-Tar heeft ingebouwde emulgeermiddelen waardoor het product word afgebroken wanneer het in contact komt met water, het product kan zonder moeite worden afgespoeld met water. De dieprode kleur zorgt ervoor dat het duidelijk is waar men een paneel heeft behandeld. Op deze manier kan men effectief te werk gaan zonder teveel van een product te gebruiken.

 

- inhoud 5 ltr.

Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder