BLO car dryer Air-S mini dryer

115,00

Excl. BTW: €95,04

Excl. BTW:
€95,04
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
89004
Merk:
Blo car dryers

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
Omschrijving

AIR-S is een supercompacte, handheld Autodroger die een grote punch heeft. Ideaal voor het veilig en gemakkelijk drogen van motoren, fietsen en het wegdrijven van water uit elke opening, rooster, spiegel of verborgen plek op auto's. Deze droger is klein maar krachtig met het hoogste vermogen van alle handheld drogers in zijn klasse. Hij wordt geleverd met een handig kabel van 5M en een keuze uit 3 mondstukken die geschikt zijn voor elke klus.

 

Na het succes van zijn grotere broers (RS en GT) wilden we iets 'handigs' voor liefhebbers die niet de behoefte of ruimte hebben voor een grotere droger.

Dus keken we naar kleine Motorfiets- en Autodrogers en innoveerden we om de AIR-S te produceren. Ten eerste hadden we lucht nodig die in een rechte lijn werd doorgevoerd om de efficiëntie en prestaties te verhogen, en niet, zoals de meeste anderen, van onderaf. Vervolgens wilden we nog meer luchtsnelheid, dus voegden we de krachtigste motor toe die mogelijk is voor een handheld, maar niet ten koste van het gewicht, want hoewel het de krachtigste output is, is het ook de lichtste in zijn klasse.

Laat u niet misleiden door zijn formaat. Dit is een van de kleinste en lichtste motor- en autodrogers, maar het is ook een van de krachtigste, die tot 25% meer droogvermogen biedt dan de meeste concurrenten.

Met de efficiënte 1.5HP motor komt een verhoging van de luchttemperatuur, tot 25 graden boven de omgevingstemperatuur, wat ook zorgt voor een snellere droging. Maar dit gaat niet ten koste van zuivere gefilterde lucht, die van vitaal belang is voor het veilig drogen van delicate oppervlakken zoals lak, chroom en kunststoffen.

We hebben ook een 2-snelhedenregelaar toegevoegd, zodat u een minder krachtige luchtstroom kunt hebben wanneer dat nodig is in krappe ruimtes of op delicate oppervlakken; u hebt dus volledige controle. De handgreep biedt een ergonomische greep en kan worden gebruikt wanneer de droger ondersteboven wordt gehouden, voor een betere bereikbaarheid op lagere delen.

De AIR-S is ideaal voor het verjagen van water uit alle moeilijk bereikbare plaatsen op auto's zoals roosters, bumpers, ventilatieopeningen en wielen. Hij kan worden gebruikt voor fietsen, motorfietsen en zelfs kleine waterscooters en hij is geweldig voor het afstoffen van interieurs en zelfs voor elektronica en elektrische apparaten.

1,5 pk via een enkele motor
21.800 FPM
Dubbele luchtsnelheidsregeling
Warme gefilterde lucht
Lange 5M stroomkabel

 

Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder
Afbeeldingen (2)