Britemax Remax flacon

27,25

Excl. BTW: €22,52

Excl. BTW:
€22,52
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
BX134-24
Merk:
Britemax

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
Omschrijving

Remax Si02 Spray Sealant heeft de duurzaamheid en glans van een keramische coating in een makkelijk te gebruiken spray & wipe formulering. 

Maar het is meer dan een sproeiwas, Remax is vervaardigd met keramische silica-technologie die uw oppervlakken glad en glanzend achterlaat.

Remax laat zich gemakkelijk op alle oppervlakken verf, chroom, kunststof en glas gebruiken, die extreem hydrofobisch blijft tot 6 maanden. 

 

Remax kan worden gebruikt als een zelfstandig product of als een versterker voor eerder toegepaste keramische coating. Kan ook worden gebruikt bovenop een uitgehard wax of polymeer afdichtmiddel.

 

Voor het eerste gebruik, test Remax in een onopvallend gebied voordat u het op het  hele voertuig aanbrengt. 

Oppervlaktes moeten schoon en vrij zijn van alle oliën en oplosmiddelen voor aanbrengen. Remax kan worden toegepast op een vers gereinigde en gespoelde auto terwijl het nog nat is, maar voor optimale resultaten, droog het voertuig grondig. Schud goed en licht spuit op een schoon microvezel doek of applicator en breng dan aan op het oppervlak. Gebruik een tweede droge en schone microvezel met een om de lichte waas te verwijderen

 

-       Geschikt voor rubber en kunststof

-       Houd ondergrond langer schoon

-       Simpel in gebruik

-       Verbeterd de glans van uw wax of coating

-       Super hubrofobisch

-       Inhoud 709 ml. flacon

 

Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder