AutoGlanz ceara carnauba car wax 50 ml.

12,95

Excl. BTW: €10,70

Excl. BTW:
€10,70
Beschikbaarheid:
2 - 3 dagen
Model:
AGw050
Merk:
Autoglanz

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
Omschrijving

Er gaat niets boven het gevoel dat je krijgt wanneer je een wax aanrbengt op je auto met de wetenschap dat het een diepe glans aanbrengt aan de lak en deze direct beschermt. Autoglanz Ceará Carnauba Car Wax is hier geen uitzondering op. Het product laat zich makkelijk verwerken en zorgt voor een warme diepe glans.

Autoglanz Ceará is een natuurlijke showwax dat een ongelofelijke glans biedt maar ook, voor een showwax een lange standtijd heeft. Deze showwax bevat 28% carnauba wax en is gemengt met excotische waxen en oliën. Ceará is een zeer makkelijk te verwerken wax welke diepte en glans aanbrengt op de lak.

Het verzinnen van product namen is bij Autoglanz een vak apart  en moet een betekenis hebben voor het product, dus waar komt de naam Ceará vandaan?

Carnauba is een wax, afkomstig van de bladeren van de palm Copernicia Prunifera, een palm die alleen groeit in de noordoostelijke staten Piaue, Ceará en Rio Grand Do Norte in Brazilie. De carnauba staat bekend als de koningin van de waxen en komt in haar pure staat meestal in de vorm van bruin-gele vlokken. De wax wordt verkregen uit de bladeren van de palm, deze bladeren verzameld, te drogen en lost te kloppen zodat de wax loslaat van de palm. Vervolgens worden de vlokken verfijnt en gebleekt.

Nu weet je dat de Ceará wax vernoemd is naar de regio waar haar hoofdbestanddeel is word gemaakt. De Ceará is een van de lange lijst waxen die er nog staan te komen. Allemaal het gevolg van maanden ontwikkeling en wordt handgemaakt in het Autoglanz lab.

 

- inhoud 50 ml.

Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder