19,95 10,29

Excl. BTW: €8,50

Beschikbaarheid:
1
Model:
ADTS
Merk:
Adam's-premium-car-care

Nog niet beoordeeld
Beoordeel

Omschrijving

Adam's Tire shine is bedoeld voor een rijkelijk diepe glans op banden. Dit product is specifiek ontworpen voor onze klanten die een diepe rijke glans of wetlook prefereren.

We hebben maanden getest om een product te produceren welke langer blijft zitten dan onze Super VRT en meer glans brengt. Adam's Tire Shine is niet vettig en loopt niet uit wanneer goed aangebracht op de banden. Onze nieuwe Tire Shine werkt helemaal perfect op banden met grote profielblokken omdat het product spraybaar is.

Hoe zal het eruitzien?
Je kunt 2 afwerkingen bereiken met onze Tire Shine:
Breng onze Tire Shine aan op een schone, droge band met een applicator voor een diepe, dondere glans.

Of, spray de band rijkelijk in en laat het product volledig drogen zonder het gebruik van een applicator om een ultra hoog glanseffect te bereiken. Wanneer het grootste gedeelte gedroogt is kun je altijd nog licht een applicator over de band halen om nog natte plekken tussen groeven en profielblokken vandaan te halen.

Hoe werkt het?
Eerst, zorg ervoor dat de band schoon is met een All Purpose Cleaner. Spray dan simpelweg het product lichtjes over de buitenzijde van de droge band. Pak hierna een Block Sponge of Hex Grip Tire Applicator en spray op de applicator. Verspreid hiermee een egale dunne laag over het oppervlak van de band.

 

- Bereik een glanzende donkere glans.
- Breng rijkelijk aan voor de perfecte wetlook banden.
- Langdurige effect.
- Product is spraybaar, dus perfect voor gebruik op grote profielblokken.
- inhoud 473 ml.

Beoordelingen (0)

Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder