Mattalics hydro eclipse - paint sealant

24,95

Excl. BTW: €20,62

Excl. BTW:
€20,62
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
820016
Merk:
Mattallics Detailing

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
Omschrijving
Mattalics Hydro Eclipse is een semi-permanent lakafdichtmiddel die is ontworpen om het oppervlak maximale glans, beading en duurzaamheid te geven, terwijl het de hydrofobe bescherming gebruikt om de auto te beschermen tegen harde elementen zoals zure regen, insecten, strooizout en vuil. 
Voor blijvende resultaten kan Mattallics Hydro Eclipse Paint Sealant worden gelaagd met een tussenruimte van ongeveer 12 uur of u kunt deze sealant ook toevoegen aan zoet water in een verhouding van 1:40 en een zeer praktische bijvulspray maken die na het wassen moet worden gebruikt . 
Dit verlengt de levensduur van Hydro Eclipse. 
Dit product kan worden gebruikt op alle buitenoppervlakken, inclusief lak , kunststoffen, legeringen, glas en rubbers. 

Applicatie moet worden uitgevoerd op een koele, schaduwrijke plek uit de buurt van direct zonlicht. Breng Hydro Eclipse voorzichtig aan op een microvezelapplicator of schuimkussen en begin aan te brengen in overlappende bewegingen, waarbij het halve paneel tegelijk licht op middelhoge druk uitoefent. 
Na het aanbrengen de Hydro Eclipse 5-10 minuten laten curen  en zachtjes polijsten met een zachte, schone en droge microvezelhanddoek.
 
Als u een verdunde top-up applicatie wilt uitvoeren, was dan gewoon de auto en laat hem 5-10 minuten druppelen, uit direct zonlicht, spuit het mengsel over de hele buitenkant van de auto, was het af en droog het af volgens uw favoriete methode .

- inhoud 500 ml

 
Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder
Afbeeldingen (1)