Mattalics cloud - snowfoam

15,49

Excl. BTW: €12,80

Excl. BTW:
€12,80
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
820003
Merk:
Mattallics Detailing

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
Omschrijving
Mattalics Cloud Snow Foam is een rijke en stabiele PH-neutrale voorwasprocedure die niet alleen het vuil van de weg reinigt, doorweekt en verwijdert, maar ook geen eerder aangebrachte wassen of sealants van uw heilige koe verwijdert. 
Mattalics 
Cloud is een biologisch afbreekbare formule die is ontworpen om op alle voertuigoppervlakken te worden aangebracht, inclusief lak , glas, plastic, legering, rubber en vinyl.

Cloud wordt aangebracht met een hogedrukreiniger met een snowfoam lans of een schuimpistool met ongeveer 100-150 ml product per auto.
Het kan ook worden aangebracht door middel van een pompverstuiver met een verdunning van 1:25 -1: 15. 
Bedek de hele auto en laat het schuim maximaal 10 minuten op het oppervlak van de auto staan ​​en spoel het af, zodat al het vuil eraf komt voordat het handmatig in contact komt met het oppervlak van de lak! 

Product niet in de volle zon gebruiken!

Mattallics Detailing zorgt voor zoveel mogelijk zorg bij het maken van wrap-veilige producten, maar kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het opheffen van vinyl of defecten als de wrap niet professioneel en correct is aangebracht en / of het product niet goed is onderhouden en niet correct is gebruikt. Raadpleeg het advies van detailers of neem contact met ons op voor informatie over het veilig reinigen van vinylwraps
 
Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder
Afbeeldingen (1)