MTM Hydro - Quick release nozzle kit - 4.0 - 5 pack

31,95

Excl. BTW: €26,40

Excl. BTW:
€26,40
Beschikbaarheid:
2 - 3 dagen
Model:
170170
Merk:
MTM Hydro

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
Omschrijving
MTM Hydro's RVS QC Nozzles 4 Packs bieden superieure prestaties en een langere levensduur als resultaat van ons verfijnde productieproces. 
Deze premium nozzle pack heeft 4 verschillende spraypatronen - 0°, 15°, 25°, 40°, 65°

Deze roestvrijstalen QC-spuitmonden zijn 100% getest op nauwkeurigheid van de opening en de instelling van de graden, zodat u zich nooit zorgen hoeft te maken over het gebruik van een onnauwkeurige spuitmond. 
Naast het nauwgezette testproces zijn MTM Hydro-sproeiers vervaardigd met strepen in het roestvrij staal om de geperste kop van de sproeier stevig vast te houden en de mogelijkheid te elimineren dat de gekleurde kop eraf valt, zoals bij concurrerende modellen. 


Elke hogedrukreiniger is uniek, elk met zijn eigen druk en liters per minuut. Deze twee factoren bepalen de grootte van de opening die perfect is voor uw hogedrukreiniger. 
Gebruik deze twee beoordelingen uit de handleiding,  zo voorkom u dat uw hogedrukreiniger achteruit gaat en de machine beschadigt. Het zorgt er ook voor dat u de juiste hoeveelheid druk behoudt om al uw accessoires op de juiste manier te gebruiken. 
U twijfelt welke maat? stuur ons een mailtje met de druk en liters van uw machine!
Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder