Autoglanz - syntseal hybrid paint sealant 500 ml.

24,95

Excl. BTW: €20,62

Excl. BTW:
€20,62
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
AGSY500
Merk:
Autoglanz

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
Omschrijving

Wanneer je, jouw lakwerk in topconditie wilt houden is het belangrijk deze te beschermen met een sealant of een wax. Bij Autoglanz willen ze het in topstaat brengen van jouw lakwerk zo makkelijk mogelijk maken. Om deze reden heeft Autoglanz de Synthseal ontwikkeld.

SynthSeal is een gemakklijk aan te brengen, langdurige sealant van een compleet ander niveau. Technisch gezien is het een polymer sealant maar met een twist! Synth-seal is namelijk beide, een wax en een sealant. Het brengt de glans van een wax zoals je gewent bent, gecombineerd met de duurzaamheid zoals je bent gewent van een sealant

De speciale chemische combinatie op molecuulniveau zorgt ervoor dat Synthseal kan worden aangebracht als een normale vloeibare wax maar met de duurzaamheid van een sealant. De hechting van deze formule is opmerkelijk te noemen en de natuurlijke wax is goed genoeg om te concurreren tegen de andere waxen op de markt.

Synthseal Hybrid Sealant-Cream Paintwork vereist geen speciale voorbehandeling om de duurzaamheid van 6 maanden te halen, zelfs 12 maanden is vrijwel haalbaar, en bied dan nog steeds het glansniveau van de vloeibare wax. Zodra je hebt ondekt hoe makkelijk de Syntseal werkt kijk je niet meer terug naar de huidige sealants,maar blijf je dit topproduct iedere keer weer aanbrengen.

Wanneer je nu een beginner bent die het beste resultaat wil in zo`n kort mogelijk tijd of een professional die een goede sealant nodig heeft voor zijn dagelijkse routine. Je kunt vertrouwen op een goed resultaat met deze Hybrid Paint Sealant en is een musthave voor iedere detailer!

De werking van deze sealant in combinatie met de tutti-geur zal een mens doen watertanden wanneer je, jouw trots met gemak aan het beschermen bent. Dit samen met de licht paarse kleur is het wel een "match made in heaven" 

- inhoud 500 ml.

Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder