Autoglanz - AIO all in one 500 ml.

17,94

Excl. BTW: €14,83

Excl. BTW:
€14,83
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
AG-A105
Merk:
Autoglanz

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
Omschrijving

Het hoogtepunt van een alles in één polish. De combinatie van zachte, milde schuurmiddelen, en een geavanceerde hybrid sealant techniek zorgt voor een perfecte maar vooral eenvoudige afwerking.

Verfijn- De moderne, mild schurende middelen zorgen ervoor dat de korrel in de AIO langzaam afbreekt. De korrel is sterk genoeg om oxidatie en hardnekkig vuil te verwijderen van het gelakte oppervlak. Wanneer deze eenmaal zijn werk heeft gedaan zal de korrel door slijtage langzaam worden afgebroken en zo steeds fijner kan werken.

Versterk- Bevat geavanceerde middelen welke pas worden geactiveerd bij het gebruik. Verwijderd marring en laat een diepe glans achter op het gepolijste oppervlak

Bescherming- De Autoglanz AIO bevat een hybride technologie, een polijstcompound gecombineerd met de populaire Autoglanz Syntseal en Autoglanz Smooth Velvet. De all-in-one polish heeft de mogelijkheid om glans te verzegelen en het oppervlak voor een aantal maanden te beschermen. Dit maakt de Autoglanz AIO all-in-one polish een van de meest geavanceerde en gebruiksvriendelijke all-in-one polish op de markt.

 

- inhoud 500 ml.

Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder