Ruilen/Retourneren

Heeft u zich bedacht, of toch niet tevreden?

14 dagen bedenktermijn

U heeft 14 dagen de tijd om u te bedenken, wit u iets binnen die termijn aan ons retourneren? Neem dan even contact met ons op.
We zorgen dan voor een goede afhandeling van uw retour. Bij klachten kunnen wij u snel adviseren en proberen we altijd zo snel mogelijk een passende oplossing te vinden. 

Uitzonderingen

geopende en/of gebruikte verbruiksartikelen


Hoe kunt u retourneren?

Vraag altijd per mail een retournummer bij ons aan, of vul het formulier in op de site
Zo kunnen we uw retourzending makkelijk verwerken hier 
LET OP - De verzendkosten voor het retourzenden zijn voor eigen rekening. Zorg ervoor, dat u de zending goed verpakt en frankeert.
Gebruik zo mogelijk dezelfde verpakking waarin u de producten heeft ontvangen
 

Heb u een klacht? Neem dan altijd contact met ons op, zodat we zo snel mogelijk samen kunnen oplossen!

Bij eventuele retourzending van producten met breuk/defect of iets dergelijks vergoeden wij uiteraard de retour verzendskosten.

Zodra uw retourzending door ons is ontvangen, regelen wij binnen 5 werkdagen een vervangend product (indien gewenst), of storten wij het geld terug op uw rekening.

Bedenktijd/retour

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa € 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@autochem.nl
 Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Product ruilen?

Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met [E-MAILADRES]. Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.”

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.Autochem.nl
afdeling - retouren
Deltaweg 4
5709 AC  Helmond