BLO car dryer Air-GT

329,00

Excl. BTW: €271,90

Excl. BTW:
€271,90
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
89001
Merk:
Blo car dryers

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
Omschrijving

De BLO AIR-GT blower biedt niet één maar twee motoren in lijn, dus als je op zoek bent naar de krachtigste autodroger dan is de AIR-GT autoblower iets voor jou. De aangezogen lucht wordt gefilterd en verwarmt  tot 30 graden boven de omgevingstemperatuur, om een optimale droogsnelheid te bieden.
Door de dubbele motor is de AIR-GT wat zwaarder dan zijn kleinere broertje maar door een goede set zwenkwielen kan hij gemakkelijk de garage of werkplaats door rijden. De wielen kunnen ook vergrendeld worden om te voorkomen dat hij zelf weg rolt.

De motoren en ventilatoren zorgen voor meer dan 325 m/s (64.000 FPM) airflow. Deze flow zul je niet altijd nodig hebben, dus is er een instelbare knop om de blaaskracht te doseren.
Maar het is lekker dat je de kracht tot je beschikking hebt. Voor welk deel je hem ook gebruikt, je kunt de auto veilig en krasloos drogen.

Het gebruik van de BLO AIR-GT autodroger zorgt ervoor dat je 80% sneller klaar bent met het drogen van de auto dan met de traditionele methoden.
De superlange slang van meer dan 8 meter heeft genoeg bereik rond de meeste grote auto’s, vrachtwagens of motorfiets

Velgen, kieren, spiegels en grills zijn vaak lastig te bereiken met een droogdoek. En als je de auto dan net droog hebt, loopt zo’n waterstraaltje uit deze plekken om weer kalkvlekken achter te laten.
Met een BLO air-GT is blaas je dit water gewoon weg. Gaan waterstraaltjes meer en geen kalkvlekken meer. Heerlijk!

Door gebruik te maken van warme lucht in plaats van een droogdoek wordt contact (en dus de kans op krassen) volledig uitgesloten.
De tip van de slang is van zacht rubber mocht je dus per ongeluk tegen de auto aan komen heb je nog schade.
De lucht die door de droger gaat wordt gefilterd en verwarmt. Ook hier dus geen kans op schade. De 2 interne filters zijn gewoon te reinigen.

De BLO autodrogers zijn ontworpen en getest in de VS. Omdat we overtuigd zijn van de kwaliteit  komt de AIR-GT met 3 jaar garantie *.
Hierdoor is deze krachtige 8PK sterke autodroger een waardevolle aanvulling op jouw poetscollectie.

 

Product specificaties

- 8PK dankzij twee motoren
- Ruim 325 m/s airflow
- Superlange 8M slang
- Variabele luchtsnelheidregeling
- Warme gefilterde lucht
- Lang 5 meter netsnoer
  • 3 jaar garantie
Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder
Afbeeldingen (2)