Shinemate EP801 G2 Compact Rotary

159,95

Excl. BTW: €132,19

Excl. BTW:
€132,19
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
SHEP801
Merk:
Shinemate
Omschrijving

 

Shinemate Introductie van de geheel nieuwe ShineMate EP801 G2 polijstmachine die professioneel is ontworpen en vervaardigd voor lak verzorging en correctie.

Deze herziene versie heeft een verbeterde motor, een preciezer versnellingssysteem en gemakkelijker te gebruiken spilvergrendeling en een herziene grip.

Met een lichtgewicht body van slechts 2,2 kg en een wetenschappelijke en rationele gewichtsverdeling en extra lange kabel van 5 meter is deze compacte roterende polijstmachine een plezier om mee te werken.

Dankzij de ergonomische, compacte vorm kan de polijstmachine in verschillende handposities worden gehouden.
Het heeft een zachte start en variabele snelheid van 700-2500 tpm met een geavanceerde ingebouwde load sensing module om een ​​constante snelheid output te geven. 
Dit gecombineerd met de nieuw ontworpen dubbele reductieoverbrenging biedt een hoger koppelvermogen en geeft de polisher nog betere prestaties en veerkracht voor langdurig gebruik. De unieke tandwielconstructie met twee niveaus levert een krachtig koppel dat twee keer zo groot is als de gebruikelijke polijstmachines met één versnelling.
De polijstmachine wordt compleet geleverd met een 5 inch  'FlexEdge' backing plate vervaardigd microcelluar urethaanschuim dat goede reboundprestaties heeft en trillingen kan absorberen.- Nominaal stroomverbruik 800w (max. 1200w)
- Snelheid 700-2500 RPM
- Gewicht 2,2 kg
- Snoer 5 meter
- Versnellingssysteem two-level deduction
- Handige gemakkelijk te gebruiken schakelaar en snelheidsregelaar en trigger lock

Inbegrepen accessoires:

- 5 "FlexEdge steunplaat
- zijhandgreep
- moersleutel
- reserve set bussen
- full colour doos en instructies

 

Beoordelingen (1)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder
Afbeeldingen (1)