Mattallics purifier shampoo

15,49

Excl. BTW: €12,80

Excl. BTW:
€12,80
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
820001
Merk:
Mattallics Detailing

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
Omschrijving
Purifer Shampoo is een sterk geconcentreerde, was- en milieuvriendelijke autoshampoo die uitstekende reinigingskracht biedt tegen hard wegvuil en vuil, terwijl het toch zacht genoeg is om eerder aangebrachte wxen of sealers niet te verwijderen. 
Mattallics 
Purifier Shampoo verbreekt effectief de hechting tussen vuil en het onderliggende substraat. Dit betekent dat er minimale inspanning en druk op uw lak nodig is om uw auto te wassen en de gewenste resultaat te bereiken.


Voorafgaand aan uw contactwas met Purifier wordt geadviseerd om een voorwasfase uit te voeren met Mattallics Cloud Snow Foam om vuil te verwijderen. 
Voeg na het afspoelen ongeveer 15 ml Purifier toe aan een emmer van 20 liter warm of koud water. 
Een gritbeschermer wordt aanbevolen om extra krassen te voorkomen en de auto voorzichtig één paneel tegelijk te wassen. 
Spoel de washandschoen uit met een tweede emmer water met een gritbeschermer. 
Eenmaal klaar, de auto grondig spoelen en drogen. 


Mattallics Detailing zorgt voor zoveel mogelijk zorg bij het maken van wrap-veilige producten, maar kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het opheffen van vinyl of defecten als de wrap niet professioneel en correct is aangebracht en / of het product niet goed is onderhouden en niet correct is gebruikt. Raadpleeg het advies van detailers of neem contact met ons op voor informatie over het veilig reinigen van vinylwraps
 
Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder
Afbeeldingen (1)