Britemax Metall twins

19,66

Excl. BTW: €16,25

Excl. BTW:
€16,25
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
BX2007
Merk:
Britemax

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
Omschrijving

Britemax Easy Cut reinigt lichte tot zware oxidatie gemakkelijk van kale metalen zoals aluminium, messing koper, magnesium, goud, zilver en gemengde metalen. 

Het verwijdert snel oppervlakte roest van chroom. 

Easy Cut bevat een combinatie van oplosmiddelen en chemische stoffen. 

Deze componenten werken samen om snel de meeste oppervlakte problemen te verhelpen van de eerder genoemde metalen.  

Wat vroeger uren duren schoon te maken met de meeste momenteel beschikbaar metaalreinigers kan worden gedaan in een paar minuten met relatief gemak en verbazingwekkende resultaten.

Een geweldig eigenschap van dit product is dat het is ontworpen om eerst compleet op te drogen voordat het residu word verwijderd, daardoor is het ook uitstekend geschikt om op warme tot redelijk warme ondergronden te worden gebruikt.

Voor zeer geoxideerde oppervlakken is het aanbevolen het proces voor een tweede keer te herhalen, omdat het grootste deel van het materiaal bij de eerste behandeling het product vervuilt.

De tweede keer zou een groot verschil moeten maken.

Britemax Final Shine verwijdert lichte oxidatie en lichte tot middelzware vlekken uit kale metalen, chroom en roestvrij staal. 

Deze unieke formulering wordt versterkt om een 'chrome look' verschijning op gepolijste aluminium met een beschermende harspolymeer seal.

Final Shine blijft de metalen voor maanden beschermen, zelfs bij blootstelling aan de elementen. 

Final Shine heeft een vergelijkbare chemische ontwerp als Easy Cut vervangen van de versnelde reinigend vermogen met een harde beschermlaag.

Dit product is ontworpen om een show kwaliteit afwerking te bezorgen die bestand is tegen de milieu-elementen zoals vocht, wassen, oplosmiddelen, straatvuil, zout enz. 

Omdat Final Shine een niet bindend gevoel geeft tijdens het polijsten, is het heel gemakkelijk om mee te werken.

Laat Final Shine volledig opdrogen. Wanneer het residu wordt afgeveegd, is het resultaat verbluffend, gepolijst aluminium ziet eruit als chroom.

De twee grootste pluspunten van Final Shine zijn dat het uiterst snel en gemakkelijk is om mee te werken en het een geweldige afwerking achterlaat.

Niet voor gebruik op verchroomde of geanodiseerde metalen.

Samen geen € 17.90 maar € 16.25!

 

Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder