Autoglanz - moonshine glass cleaner 500 ml.

9,95

Excl. BTW: €8,22

Excl. BTW:
€8,22
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
AG-MO5--
Merk:
Autoglanz
Omschrijving

Wanneer je zoals ons bent, is de laatste stap de "finishing touch" na een detailbeurt erg belangrijk voor je. Wanneer het aankomt op de finishing tough van glas is er maar 1 product wat je nodig hebt en dat is Moonshine, een glasreiniger van Autoglanz met een hoog alcohol gehalte,welke zorgt voor een streeploos en kristalhelder resultaat. Makkelijk aan te brengen en af te halen, dit kan niet mis gaan!

Wanneer je opzoek bent naar dé perfecte glasreiniger, het neusje van de zalm, dan zou je zoektocht wel eens voorbij kunnen zien. Moonshine is de ultime glasreiniger met een hoog alcohol gehalte voor een streeploos resultaat. Autoglanz Moonshine is het resultaat uit meer dan 12 maanden ontwikkeling en onderzoek.

Het geraffineerde mensel van sterk geconcentreerde, licht gedistilleerde oplossemiddelen maak je de meest vervuilde zoals ramen met vet of vingerafdrukken gemakkelijk schoon.Het hoge alcohol gehalte betekend dat overtollig residu snel verdwijnt en er niets anders overblijft dan een streeploos resultaat. Deze combinatie van geavanceerde oplosmiddelen, en het hoge gehalte alcohol maakt dat deze glasreiniger ten opzichte van andere glasreinigers resulteert in een zeer makkelijk te gebruiken reiniger mer een streeploos resultaat.

- inhoud 500 ml.

Beoordelingen (2)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder