Autobrite bucket - gamma seal - dirt guard

31,95

Excl. BTW: €26,40

Excl. BTW:
€26,40
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
0090020
Merk:
Autobrite direct

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
Omschrijving
De nieuwe Autobrite Direct Detailing Bucket Set wordt geleverd met alles wat je nodig hebt om je auto veilig te wassen en die wervelingen op afstand te houden! 
Een sterke 20 LT Heavy Duty-emmer samen met onze Dirt Guard en het waterdichte Gamma-seal deksel geven u een compleet veilig wassysteem voor uw auto.


De AD Detailing Bucket, de Dirt Guard en ons Gamma waterdichte deksel zijn echt iets speciaals en de perfecte aanvulling op uw Autobrite detailing collectie!
Onze nieuwe 20 liter Detailing-emmers zijn gemaakt van hoogwaardig, heavy-duty polyethyleen plastic samen met een sterke roestvrijstalen handgreep. . 
Onze nieuwe Gamma Seal waterdichte deksel zorgt voor een goede afdichting bij het transporteren van vloeistoffen en is ook nog eens een goede zitplaats om te detailen!!

Uw nieuwe AD Detailing Bucket Set onderscheidt zich van de massa met het nieuwe opvallende, premium AD-logo en ook de kleurgecodeerde deksel en beschermkap, onze Detailing Bucket Set is degene die je moet hebben bij het wassen van uw auto!!

- heavy duty detailing bucket
- complete set met gamma seal waterdichte deksel.
- gezeefdrukte AD logo op de emmer

 
Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder
Afbeeldingen (4)