Autobrite - Ceramic Shield Lite - 3 years

84,95

Excl. BTW: €70,21

Excl. BTW:
€70,21
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
CSlite
Merk:
Autobrite direct

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
Omschrijving
Autobrite Ceramic Shield Pro-coating is onze gebruiksvriendelijke keramische coating, ontworpen om een ​​ongecompliceerd aanbrengproces te bieden dat grote duurzaamheid combineert met uitstekende hydrofobiciteit en de ultieme glans.
Na een langdurige ontwikkeling en diepgaand testprogramma zijn we ervan overtuigd dat u net zo veel zult genieten van onze Ceramic Shield Lite als wij!
Het aanbieden van een lager gehalte aan actief keramiek dan de Pro betekent dat een langere werktijd kan worden bereikt, dit maakt het aanbrengen op zijn beurt veel gemakkelijker voor de enthousiaste detailer. 
Geschikt voor een verscheidenheid aan oppervlakken, waaronder verf, PPF, vinylwraps, gelcoat, koolstofvezel en kunststoffen.

Veilig voor gebruik op glanzende, satijn en matte geverfde oppervlakken, waardoor een verbetering van de diepte ontstaat op zowel satijnen als matte oppervlakken.

3 jarige ceramische coating
- 3,5 H hardheid
- UV-bestendig
- Super hydrofobisch
- Hoogglans afwerking


Zorg voor een optimale toepassing dat het voertuig schoon en vrij van oppervlakteverontreinigingen is.
Voor een optimale hechting en afwerking raden we aan om een
​​lakcorrectiestap uit te voeren alvorens een keramische coating te gebruiken.

- De te coaten oppervlakken dienen eerst te worden behandeld met Prep-It oppervlakvoorbereidingsoplossing of gelijkwaardig om eventuele achtergebleven polijstoliën te verwijderen. (Oppervlak moet koel en droog zijn)
 - Om uw nieuwe suède applicator voor te bereiden, brengt u ongeveer 5-6 druppels coating gelijkmatig verdeeld over het oppervlak aan. Bij volgende toepassingen is een dunne lijn langs het midden voldoende.
 - Breng het product gelijkmatig aan op een gebied van niet meer dan 40 x 40 cm (15 x 15 inch) voor volledige dekking en een gelijkmatige laag. We raden aan om hiervoor een techniek met kruisarcering te gebruiken.
 - Laat het product 1-2 minuten op het oppervlak staan
​​voordat u het verwijdert. Gebruik een schone, pluisvrije handdoek om het gebied lichtjes op te wrijven om de coating waterpas te maken voordat u een tweede handdoek gebruikt om het resterende product te verwijderen. Polijst altijd een gebied dat groter is dan dat van de eerste applicatie om productoverdracht en uitharding op aangrenzende panelen te voorkomen.
 - Controleer het gebied met een geschikte lichtbron om eventuele hoge plekken of achtergebleven residu te identificeren. Hoge vlekken kunnen gedurende korte tijd worden verwijderd door een extra product aan te brengen en onmiddellijk te verwijderen. Er moet voor worden gezorgd dat eventuele strepen of hoge plekken worden geïdentificeerd en verwijderd voordat de uitharding is voltooid.
 - Laat de coating ongeveer 18-24 uur uitharden bij omgevingstemperatuur voordat deze wordt blootgesteld aan regen / vocht voor maximale duurzaamheid. Gedurende de eerste 48 uur na het aanbrengen dienen eventuele waterdruppels te worden verwijderd door ze waar mogelijk te drogen om de mogelijkheid te vermijden dat minerale afzettingen de coating aantasten.
 - Uitharding kan worden versneld door het gebruik van infraroodstralers / lampen
 
Onthoud dat temperatuur en vochtigheid de uitdamptijd van keramische coatings kunnen beïnvloeden. Hogere temperaturen of vochtigheidsniveaus kunnen de verwijderingstijden verkorten.
Keramische coatings kunnen kristalliseren op uw applicator tijdens de installatie, we raden aan om uw applicatorhanddoeken minstens één keer tijdens het proces te vervangen.

Onderhoud van de coating
Was het voertuig gedurende ten minste 7 dagen na het aanbrengen niet om de coating volledig te laten uitharden voordat u met het wassen contact opneemt.
Gebruik alleen Ph-neutrale of uitgebalanceerde producten om het voertuig te reinigen. Het gebruik van hoogwaardige wasmedia en droogdoeken wordt ook aanbevolen.
Aanbevolen onderhoudsproducten,
Voor uw voorwasbehoeften raden we Superfoam PH neutraal sneeuwschuim aan voor regelmatig wassen.
Gebruik voor contact was bijvoorbeeld onze Autobrite ceramicshield shampoo om te reinigen en te helpen voor optimaal onderhoud van uw coating!
 

 
Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder
Afbeeldingen (1)