Autobrite Correct it - enrich correction polish - 250 ml.

14,96

Excl. BTW: €12,36

Excl. BTW:
€12,36
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
009505
Merk:
Autobrite direct

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
Omschrijving
Autobrite Enrich is een intelligent medium machinaal polijstmiddel dat de nieuwste technologie op het gebied van lakcorrectie biedt. De unieke formule zorgt voor een snelle, volledige verwijdering van krassen van  de wasstraat, swirls, verwering, fijne krassen en lichte oxidatie, waardoor het oppervlak weer een diepe glans krijgt. Enrich kan met gemak 2500 schuursporen verwijderen en is een ideale one-step cutting- en afwerkingpolish voor de meeste lakken.

Het NIEUWE Autobrite Direct “Correct-it” -assortiment is speciaal ontworpen voor gebruik op moderne keramische en kras vaste blanke lakken, ze hebben ook bewezen dat ze ideaal zijn voor gebruik op hardere (Duitse) blanke lakken in situaties waar maximale lak correctie is vereist om lakfouten te corrigeren. 
Deze producten zijn gericht op professionele detailers en enthousiastelingen en bieden aanzienlijke voordelen in termen van afwerkingskwaliteit en werktijd in vergelijking met concurrenten. Elk product biedt volledig gedetailleerde, gemakkelijk te begrijpen instructies, cutting- en glansschaal - zodat het juiste product wordt gebruikt in de juiste fase van verfverbetering of -correctie.

Voordat u uw voertuig machinaal polijst, moet u ervoor zorgen dat u de lak grondig hebt gereinigd en gedecontamineerd om ervoor te zorgen dat het oppervlak volledig vrij is van verontreinigingen die de autolak of het polijstpad van uw machine kunnen beschadigen. 
We raden aan om kwetsbare gebieden te maskeren die kunnen worden beschadigd door contact met de polijstmachine van de machine, zoals roosters, badges enz.

Zodra u het voertuig hebt gemaskeerd en uw combinatie van pad en compound hebt gekozen, bent u klaar om te polijsten.
Als u een nieuwe polijstpad gebruikt, raden we aan een grotere hoeveelheid compound aan te brengen om de pad te “primen” voor gebruik.
Werk op een oppervlakte van ongeveer 50 x 50 cm, begin met polijsten op lage snelheid om de verbinding te verspreiden en werk geleidelijk door de snelheden totdat de gewenste machinesnelheid is bereikt.

Zodra u de juiste machinesnelheid heeft bereikt, bewerkt u de compound totdat de waas begint te verdwijnen, dit is het schurende bestanddeel van de compound dat afbreekt en het oppervlak begint te polijsten na het snijden, terwijl het machinaal polijsten goed op het paneel moet worden gehouden temperatuur. Zodra de verbinding het heldere stadium heeft bereikt, kan deze worden verwijderd met een zachte pool polijstdoek om de correctiestatus te onthullen. We raden het gebruik van IPA (Paneelvoorbereiding) aan om eventuele polijstoliën te verwijderen en het ware correctieniveau te onthullen.

Als u tevreden bent met de conditie van uw lak, kan ter bescherming een sealant of wax worden aangebracht

 
- Cutting 5/10 - Gloss 8/10
- Ideaal voor het verwijderen van lichte verwering
- Verwijdert swirlsporen, krassen en 2500 schuursporen
- Geschikt voor roterende polijstmachine en DA
- Vergevingsgezinde, eenvoudig te gebruiken afnemende formule met uitgebreide werktijdmogelijkheden
- Zonder siliconen
- 250 ml.

 
Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder