Autobrite Correct it - restore cutting compound - 250 ml

14,95

Excl. BTW: €12,36

Excl. BTW:
€12,36
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
009504
Merk:
Autobrite direct

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
Omschrijving
Autobrite Restore Cutting Compound is een eersteklas hoog schurende machinale polijstpasta die de nieuwste technologie op het gebied van zwaar cutting schuurmiddelen biedt. 
Een zeer scherpe en homogene pasta met afnemende schuurmiddelen produceert een hoge cutting en laat een uitstekende gelijkmatige afwerking achter die klaar is voor finishing. 
Ideaal voor het polijsten van slecht verweerde blanke lak en zware lakdefecten, ernstige swirls, diepere krassen en kan effectief tot 1500 schuursporen verwijderen.

Het NIEUWE Autobrite Direct “Correct-it” -assortiment is speciaal ontworpen voor gebruik op moderne keramische en kras vaste blanke lakken, ze hebben ook bewezen dat ze ideaal zijn voor gebruik op hardere (Duitse) blanke lakken in situaties waar maximale lak correctie is vereist om lakfouten te corrigeren. 

Deze producten zijn gericht op professionele detailers en enthousiastelingen en bieden aanzienlijke voordelen in termen van afwerkingskwaliteit en werktijd in vergelijking met concurrenten. Elk product biedt volledig gedetailleerde, gemakkelijk te begrijpen instructies, cutting- en gloss schaal - zodat het juiste product wordt gebruikt in de juiste fase van verfverbetering of -correctie.

Voordat u uw voertuig machinaal polijst, moet u ervoor zorgen dat u de lak grondig hebt gereinigd en gedecontamineerd om ervoor te zorgen dat het oppervlak volledig vrij is van verontreinigingen die de autolak of het polijstpad van uw machine kunnen beschadigen. We raden aan om kwetsbare gebieden te maskeren die kunnen worden beschadigd door contact met de polijstmachine van de machine, zoals roosters, badges enz.
Zodra u het voertuig hebt gemaskeerd en uw combinatie van pad en compound hebt gekozen, bent u klaar om te polijsten.

Als u een nieuwe polijstpad gebruikt, raden we aan een grotere hoeveelheid compound aan te brengen om de pad te “primen” voor gebruik.
Werk op een oppervlakte van ongeveer 50 x 50 cm, begin met polijsten op lage snelheid om de verbinding te verspreiden en werk geleidelijk door de snelheden totdat de gewenste machinesnelheid is bereikt.
Zodra u de juiste machinesnelheid heeft bereikt, bewerkt u de compound totdat de waas begint te verdwijnen, dit is het schurende bestanddeel van de compound dat afbreekt en het oppervlak begint te polijsten na het snijden, terwijl het machinaal polijsten goed op het paneel moet worden gehouden temperatuur. Zodra de verbinding het heldere stadium heeft bereikt, kan deze worden verwijderd met een zachte pool polijstdoek om de correctiestatus te onthullen. We raden het gebruik van IPA (Paneelvoorbereiding) aan om eventuele polijstoliën te verwijderen en het ware correctieniveau te onthullen.

Als u tevreden bent met de conditie van uw lak, kan ter bescherming een sealant of was worden aangebracht.

 
- Cutting 8/10 - Gloss 3/10
-Ideaal voor het verwijderen van zware lakdefecten en verwering
-Verwijdert sterke swirlsporen, diepe krassen en schuursporen van 1500 grit
-Makkelijk te gebruiken en hoge cutting action!
-Geschikt voor roterende polijstmachine als DA
-Vergevingsgezinde, eenvoudig te gebruiken afnemende formule met uitgebreide werktijd mogelijkheden
-Zonder siliconen
- inhoud 250 ml

 
Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder