Autoglanz - blood tonic fallout remover 500 ml.

13,94

Excl. BTW: €11,52

Excl. BTW:
€11,52
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
AG-BT500
Merk:
Autoglanz

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
Omschrijving

Bleeding Iron Fallour Remover is het meest verkochte en meest aangename product om naar te kijken van de afgelopen jaren binnen de detailing gemeenschap. De zogenaamde "ferro-besmetting veroorzaakt een groot probleem in de autopoets wereld, kleine ijzerdeeltjes van remstof en industrie nestelen zich in de lak en oxideren. Bij een normale reiniging worden deze deeltjes vaak niet verwijderd en kan in extreme gevallen schade toebrengen aan de lak.

Autoglanz Blood Tonic is een geavanceerde , reactieve gel welke zich uitsluitend richt op de buitenste roestige delen van ingekoekte ijzerdeeltjes en verwijderd deze op een veilige manier zodat deze uit de lak "'bloed" en kan worden weggespoeld bij de wasbeurt.

Blood Tonic is veilig te gebruiken op alle oppervlakken waaronder lakwerk, aluminium, rvs, magnesium, chroom, geanodiseerde delen, glas, plastic en zelfs rubber! Bij gebruik in de pure vorm, is de Blood Tonic, door het toegevoegde mensel van ontvettingsmiddelen ook geschikt voor het losmaken van dagelijks vet. Dit maakt de Blood Tonic een perfecte "one stage" wheel cleaner

Blood Tonic heeft het voordeel dat het veilig is voor bestaande waxlagen (LSP Save) bij een verdunning van 1:3 met water. Omdat de Blood Tonic velgenreiniger kan worden verdunt met water(1:3) maakt dat deze velgenreiniger 1 van de meest kostenbesparende reinigers is op de markt wanneer je regelmatig een velgenreiniger gebruikt! De traditionele "bleeding fallour removers" hebben van nature een rotte geur gezien de chemische bestandsdelen. Autoglanz heeft een Cranberry geur toegevoegd aan de Blood Tonic, om deze rotte geur te maskeren. Dit werkt dan toch even wat prettiger!

Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder