Autoglanz - bubblicious carnauba shampoo 1 ltr

15,95

Excl. BTW: €13,18

Excl. BTW:
€13,18
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
AG-BU-10
Merk:
Autoglanz

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
Omschrijving

Bij autoglanz geloven ze in het feit dat een juiste wasbehandeling de sleutel is tot het behalen van mooi resultaat.

Wilj willen daarom ook de Autoglanz Bubblicious auto shampoo met carnauba wax aan jou voorstellen. De Bubblicious shampoo bevat geavanceerde bevochtingsmiddelen, PH neutrale stoffen en natuurlijke carnauba wax en is een "must have" voor iedere detailer.

De Autoglans Bubblicious is alles wat je verwacht van een autoshampoo. Hij schuimt, is lekker glad en daarbij is de shampoo LSP veilig (last layer protection). Dit wil zeggen dat bij het gebruik van deze shampoo bestaande lagen wax of sealant niet worden aangetast, er word zelf een extra laagje wax aangebracht!

De naar bubbelgum geurende shampoo schuimt voortreffelijk en is makkelijk aan te brengen. En verwijderd op een veilige manier al de vuiligheid van het oppervlak. De ingebouwde reinigings stoffen verkleinen de kans op marring met hun zeer complexe opbouw

Bubblicious is ontwikkeld om verontreiniging te weren van het oppervlak waardoor het risico op vervuiling tijdens het wassen word verminderd.

Autoglanz Bubblicios shampoo bevat natuurlijke carnauba wax waardoor het een perfecte shampoo is voor de onderhouds wasbeurten.De shampoo verbetert de glans van de lak en voegt bescherming toe aan bestaande wax en sealant lagen zonder deze te beschadigen.

De shampoo bied niet alleen briljante schoonmaak kracht maar ook de eigenschappen van een carnauba wax. Bubblicios kan worden verdunt naar 1:250, waardoor je maar een paar dopjes per emmer nodig hebt voor de dagelijkse wasbeurten.

 

- inhoud 1 liter

Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder