Autoglanz - bug off 1 ltr

12,95

Excl. BTW: €10,70

Excl. BTW:
€10,70
Beschikbaarheid:
2 - 3 dagen
Model:
AG-BO10
Merk:
Autoglanz

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
Omschrijving

Één ding waar niemand van houd zijn muggen op de motorkap, bumper of op de kuip van jouw motorfiets. Vaak zijn deze muggen moeilijk op een veilige manier te verwijderen.

Terwijl agressieve schoonmaakmiddelen, magische sponsen of insectenverwijderende sponzen de vliegen en muggen kunnen verwijderen. Hierbij bestaat de kans dat deze ook direct de eventuele waxlagen of lak beschadigen.

Autoglanz heeft hier een effectieve maar veilige oplossing voor gevonden. De Bug Off, Autoglanz beste Bug Remover

De Autoglanz Bug Off is een insectenverwijderaar op citrusbasis welke veilig is te gebruiken op waxlagen. Deze insectenverwijderaar is speciaal ontwikkels als een "ready to use" en is geformuleerd met verdikkingsmiddelen om zich vast te houden aan de insectenresten om op deze manier optimaal zijn werk te kunnen doen.

Dit houd in dat de geavanceerde verdikkingsformule van de Bug Off op het oppervlak word aangebracht en langer duurt dan de tradtionele bug- en grime removers. Op deze manier heeft de Bug Off van Autoglanz meer tijd heeft om te reageren op de insectenresten op jouw lakwerk.

De langdurige "week" tijd zorgt ervoor dat de citrus formule langer contact heeft met de insectenresten, zodat deze oplossen en kunnen worden weg gewassen met een wasbeurt.De Bug Off bevat ook een Biocide, dit zorgt ervoor dat jouw voertuig niet alleen visueel schoon lijkt maar ook direct al de schimmelresten en andere organische vervuiling heeft verwijderd.

De opvallende orantje kleur zorg ervoor dat je gemakkelijk kunt indentificeren waar je het product hebt aangebracht, dit in combinatie met de dikke gel formule betekend dat je alleen de juiste hoeveelheid verbruikt wat noodzakelijk is om het werk gedaan te krijgen

 

- inhoud 1 liter

Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder