AutoGlanz - Spritzer Pre-Wash Citrus Foam 1 ltr.

13,95

Excl. BTW: €11,53

Excl. BTW:
€11,53
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
AG-SP10
Merk:
Autoglanz

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
Omschrijving

Je zal maar uren en uren hebben besteed aan het beschermen van jouw auto doormiddel van een wax, en het dan per ongeluk allemaal verwijderen omdat je tijdens een wasbeurt de verkeerde producten hebt gebruikt.. Voorkom dit met de Autoglanz Spritzer, een licht alkalische en niet bijtende foaming préwash met een heerlijke natuurlijke citrusgeur.

De licht alkalische formulering betekend dat de Sprizer Citrus Pre Cleaner geen wax of beschermende lagen afbreekt, en op alle soorten oppervlakten kan worden gebruikt zonder dat je, je zorgen hoeft te maken over gevoelige oppervlakken. De toegevoegde schuimende eigenschappen zorgen ervoor dat alle verontreiniging op het voertuig veilig worden verwijderd.Dit zorgt ervoor dat je het risico op schade tijdens het normalle wassen verminderd.Spritzer kan tot 1:250 met water worden verdund en kan worden gebruikt met een foamlance of een Axel 2000 handfoamer.

Een voordeel van de schuimende citrus voorwas is dat dit product een hogere reiniging heeft dan een normale PH neutrale sneeuwfoam en een stuk sneller werkt. Waardoor je meer tijd hebt voor andere werkzaamheden aan jouw voortuig.

Spritzer kan als een directe vervanging van een snowfoam worden gebruikt. Het is extreem effectief in het geval dat je een citrus voorreining nodig zou hebben, zonder het risico van beschadigingen of het afbreken van bestaande waxlagen.

 

- inhoud 1 ltr

Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder