Autoglanz - MP-5.0 metal polish 500 ml.

19,95

Excl. BTW: €16,49

Excl. BTW:
€16,49
Beschikbaarheid:
2 - 3 dagen
Model:
AG-MP05
Merk:
Autoglanz

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
Omschrijving

De Autoglanz MP-5.0 metalpolish is een snelwerkende, zuinig in gebruik en een makkelijk te gebruiken metal polish. En is erg effectief op verweerd en verkleurd metaal zoals aluminium, rvs en metaal.

MP-5.0 metal polish is een gemaakt van een oplosmiddel gecombineerd met schuurmiddelen. Een schuurkorrel die begint met een licht schurende/polijstende werking en die langzaam afbreekt naar stof waardoor er een super glans ontstaat.

Deze Metal Polish is geschikt voor al de, niet gecoate metalen zoals Aluminium, rvs, chroom, metaal, koper, messing, en goud. De MP-5.0 is het resultaat van maanden ontwikkeling in combinatie met het testen van klanten in de praktijk. Dit heeft er toe geleid dat de MP-5.0 een Metal Polish is dat doet wat er van word verwacht. In tegenstelling tot vergelijkbare producten is deze MP-5.0 een vloeibare metal polish, dit betekend vooral dat je een gelijkmatige verdeling hebt om oxidatie te verwijderen en een stuk zuiniger is in verbruik!.

Hoe te gebruiken?

Breng een kleine hoeveelheid MP-5.0 Metal Polish aan op een schone microvezeldoek. Wrijf met lichte druk over het te bewerken oppervlak. De doek word snel zwart wanneer de oxidatie word verwijderd. Poets op met een schone microvezeldoek.

Gebruik deze metal polish voor het poetsen van jouw aluminium velgen, motoronderdelen, traanplaat of vrachtwagen onderdelen.

 

- inhoud 500 ml.

Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder