Autoglanz - trim reaper trim dressing 500 ml.

21,95

Excl. BTW: €18,14

Excl. BTW:
€18,14
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
AGTR05
Merk:
Autoglanz

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
Omschrijving

Er is één ding waar ze bij Autoglanz niet tegen kunnen en dat is dof geworden kunststof. Wat is er erger dan uren aan je lak te werken om deze weer mooi glanzend te krijgen en dan van die lelijk vervaagde kunststof delen te hebben dat de hele auto weer naar beneden haalt. Autoglanz heeft hiervoor een speciaal geformuleerd product voor ontwikkeld om dit tegen te gaan. Namelijk de Autoglanz Trim Reaper. Speciaal geformuleerd met U.V. bescherming die nodig is om kunststof delen weer zo nieuw te maken. Zo goed als de dag dat deze de productielijn uitrolde.

Trip Reaper is een zeer geconcentreerde mix van oliën en polymeren, speciaal ontworpen voor gebruik op plastic, rubber of vinyl onderdelen. De complexe formule van Trim Reaper hecht aan ieder oppervlak, en zorgt voor een zeer duurzame beschermlaag en hydrofobische eigenschappen. Water en vervuiling hechten minder aan het oppervlak.

De ge-ëmulgeerde waterbasis zorgt ervoor dat Trim Reaper sterk kan worden verdunt met water. Op deze manier kan er op bijna ieder kunststof of rubberen oppervlak een verscheidenheid aan afwerkingen kunnen worden bereijkt, Van hoogglans tot een natuurlijk glans. Van interieur tot exterieur, zelfs op de banden kan een natuurlijke finish worden behaald. Trim Reaper heeft het allemaal, met deze allrounder heb je verder geen ander trim verzorgers meer nodig.

Gebruiksaanwijzing


Omdat het product zo veelzijdig is zou je zelf eens moeten gaan stoeien met de verdunningen om tot het gewenste effect te komen. Maar hieronder een richtlijn om je opweg te helpen naar de perfecte dressing voor rubber en kunststof

Trim reaper kan direct op het onderdeel worden aangebracht of via een applicator, laat het product even inwerken en poets het uit met een droge en schone microvezeldoek.

Banden: Puur of verdunt 1:5 afhankelijk van de gewenste glans finish

Exterieur: Puur of verdunt 1:10 afhankelijk van de gewenste glans finish

Interieur: Puur of verdunt 1:25 afhankelijk van de gewenste glans finish

 

- inhoud 500 ml.

Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder