Autobrite Blenz - wheel sealant

49,95

Excl. BTW: €41,28

Excl. BTW:
€41,28
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
0048
Merk:
Autobrite direct

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
Omschrijving

Autobrite heeft een gloednieuwe wheelsealant, Blenz... 

Eenvoudig aan te brengen en te verwijderen maar fantastische water - olie en vuilafstotende eigenschappen.

Een super chemische en weersbestendige eigenschappen dankzij de fluorhoudende polymeeradditieven, De ultieme bescherming van uw wielen!!

Een geweldige wheelselantdie een combinatie biedt van een uitstekende afwerking en een lange levensduur. Elke pot Autobrite's Blendz Wheel Sealant is met de hand gemaakt en met de hand gegoten om een ​​constante hoge kwaliteit te garanderen. Hoewel speciaal ontwikkeld om de beste prestaties te leveren, is het harde wheelseant ook zeer gemakkelijk in gebruik en wordt het met weinig moeite afgestoft. Geschikt voor zowel veeleisende autoliefhebbers als beginnende gebruikers. De Blendz Wheel Sealant is compromisloos.

Perfect voor alle aluminium velgen.

Blendz Wheel Sealant biedt een sterke barrière tegen remstof en levert een uitstekende glans voor uw wielen. Wanneer het op de wielen wordt aangebracht, zal Blendz Wheel Sealant die glanzende glans aan het uiterlijk beschermen en de wielreiniging gemakkelijk maken.

Ook Blendz Wheel Sealant beschermt uw wieloppervlak tegen hoge temperaturen die afkomstig zijn van uw remsysteem en geeft een langere en maximale bescherming.

 

- We raden 'Britegel', 'Purple Rain' en 'Just The Tonic' aan om te zorgen dat de wielen vlekkeloos zijn.

- Droog de wielen en breng vervolgens een dunne, gelijkmatige laag aan op het hele wiel met behulp van een schuimapplicator.

- Laat het 15 minuten uitharden en droog vervolgens af met een microvezeldoek.

- Wacht 1 - 2 uur tussen de lagen, we raden 2 - 3 lagen aan voor maximale duurzaamheid.

- inhoud 150 ml.

 

Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder