Mattalics interior protector - spick 'n' span

13,49

Excl. BTW: €11,15

Excl. BTW:
€11,15
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
820016
Merk:
Mattallics Detailing

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
Omschrijving
Mattalics Spick 'n' Span interieurbeschermer is een dressing voor alles wat met rubber, plastic en vinyl te maken heeft. 
Door gebruik te maken van de state-of-the-art chemische formule verlengt het de levensduur van uw interieurafwerking, banden, deuren, dashboards, motorkappen en exterieur kunststoffen door het weerstaan ​​en reinigen van vuil, vlekken, vingerafdrukken, vet en lichte vervuiling. 
Spick 'n' Span laat het oppervlak met een moderne satijnen afwerking achter en verlengt ook de levensduur van behandelde substraten door het voorkomen van scheuren en vervaging.

Reinig zwaar vervuilde gebieden met Mattallics Detailing maestro cleaneren, breng Spick 'n' Span aan op een microvezel applicatorpad. Veeg het oppervlak voorzichtig en gelijkmatig af en laat het vervolgens drogen. Desgewenst kunt u buffen  met een aparte microvezelhanddoek. 
Er is geen vereiste om dit product te veel toe te passen. Voor motorruimten en bescherming van de buitenbekleding. 
Maak het motorcompartiment schoon, laat het drogen en breng Spick 'n' Span royaal aan op het plastic en het rubber. Eenmaal gedroogd, veegt u het overtollige product af met een schone microvezelhanddoek om een ​​Spick 'n' Span-afwerking te verkrijgen

 
Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder