Koch Chemie - NanoMagic Shampoo 750 ml

17,75

Excl. BTW: €14,67

Excl. BTW:
€14,67
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
77702750
Merk:
Koch chemie

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
Omschrijving

Koch Chemie NanoMagic Shampoo is een onbetwiste, high-tech shampoo voor een grondige reiniging met een hoogglans finish en langdurige bescherming in één stap. 
Eerder aangebrachte waxen en sealants blijven gewoon behouden. De unieke combinatie van verzorgende componenten laat een langdurige beschermende en waterafstotende nanolaag achter.
Geeft een kleurverdiepend, waterafstotend en glanzend effect op de lak en kunststoffen onderdelen op exterieur van de auto.

Water Beading wordt ook wel het druppeleffect op autolak genoemd. "Beading" van water en regendruppels herken je aan het moment waarop het water van de lak af parelt en dit niet op de auto blijft liggen.
Met de winter in aantocht en dagelijkse regenbuien, zie je dan ook dat waterdruppels en regen op een ongewone manier van autolak afzakken; mits de lak van de auto in de wax of was is gezet!
Dit effect staat bekend als "kralen" en afgezien van het feit dat het er cool uit ziet, zorgt het er ook voor dat je auto streeploos schoon blijft.

 

Ongeveer 50ml (5 doppen) autoshampoo in 10 liter warm water gieten.
Vervolgens reinig je het voertuig met een microvezel washandschoen.
Met een zo zacht mogelijke waterstraal afspoelen en het resterende water met een droogdoek afnemen.

- super beading
- perfecte hoogglans resultaat
- nanobescherming
- inhoud 750 ml.

Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder