Rupes Bigfoot Mille LK900E-STN

591,94

Excl. BTW: €489,21

Excl. BTW:
€489,21
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
RU-LK900E/STN
Merk:
Rupes

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
Omschrijving

De RUPES LK900 BigFoot Mille polijstmachine is de nieuwe Dual Action Polisher van RUPES. De RUPES LK900 polijstmachine is een direct aangedreven, Gear Driven Dual Action Polisher: een geforceerd excentrische polijstmachine en ontwikkeld om de kloof tussen de roterende en de orbital polishers te overbruggen.

De RUPES LK900E-STN set Polijstmachine bestaat uit de RUPES LK900E roterende polijstmachine zelf met 125mm steunschijf, 2 polijstmiddelen en 2 polijstschijven.

Een complete set om meteen aan de gang te gaan.
 

In tegenstelling tot de excentrische BigFoot LHR polijstmachines waar de roterende beweging niet door de motor wordt aangedreven, is dat bij de RUPES BigFoot Mille wel het geval.

De RUPES BigFoot Mille biedt een optimale balans tussen kracht en ergonomie!

Krachtige defectverwijdering, veelzijdigheid en consistente prestaties.

Hierdoor is de RUPES LK900E een polijstmachine die beschikt over een krachtige motor met een relatief laag toerental. Ondanks zijn krachtige 900 Watt motor, is deze machine stil, trillingvrij en rustig om mee te polijsten.

Voorzien van de gemakkelijke rubber blokken om hem makkelijk neer kunt leggen zonder beschadigingen of om te vallen.

De snelheidsregelaar is elektronisch geregeld waardoor de snelheid altijd gelijk is als er meer druk wordt uitgeoefend op de machine. Grote cijfers en duidelijk voelbare "klikjes" maken het bedienen van de BigFoot Mille nog eenvoudiger. De schakelaar is snelheid gevoelig wat inhoud dat half indrukken van de schakelaar ook half vermogen geeft van de bijbehorende stand van de snelheidsregelaar, je schakelaar word een gaspedaal!!

-       Motorvermogen: 900 Watt

-       Toerental: 265 - 535 - 1700 rpm

-       Uitslag: 5mm

-       Toerentalregelaar

-       Steunschijf: 125mm (5") en 150mm (6")

-       Steunschijf aansluiting: M4

-       Gewicht: 2,80 kg.

 

 

 

Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder