Rupes Bigfoot LHR21 MarkIII Lux

695,95

Excl. BTW: €575,17

Excl. BTW:
€575,17
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
LHR21/DLX
Merk:
Rupes

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
Omschrijving
 Met zijn baan van 21 mm en zijn steunschijf van Ø150 mm is de LHR 21 MarkIII excentrische polijstmachine het perfecte gereedschap voor het bewerken van grote oppervlakken. Met de LHR 21 MarkIII kan de Detailer afwerkingen van ultrahoge kwaliteit bereiken, zelfs met beperkte passages. Verbeterde efficiëntie garandeert meer vermogen en koppel op elk oppervlak.


De rubberen handgreep aan de voorkant van de MarkIII biedt uitzonderlijk comfort voor de detailre en biedt een antislip oppervlak voor betere controle.
 De verbeterde achter handgreep integreert ook rubberen oppervlakken voor een beter gevoel. Twee strategisch geplaatste, niet-markerende gereedschapssteunen zorgen voor stabiliteit wanneer het gereedschap niet in gebruik is en bieden extra bescherming tegen onbedoelde impact. 
De voortdurende verfijning van het BigFoot random orbitale platform in MarkIII versterkt de best-in-class reputatie en maakt het beste nog beter.
De nieuwe elektronische snelheidsregelaar maakt een gemakkelijke aanpassing van de topsnelheid van de polijstmachine mogelijk zonder dat de detailer zijn handen hoeft te bewegen. De grotere wijzerplaat is eenvoudig te verstellen met een beweging van de duim. Hoge zichtbaarheidscijfers en een positievere feedback van de beweging van de wijzerplaat zorgen ervoor dat snelheidsveranderingen bewuster aanvoelen, waardoor operators de ideale snelheid voor de taak kunnen selecteren zonder enige onderbreking van het polijstproces.

Het toevoegen van een extra control laag is de nieuwe progressieve trigger. Met de progressieve trigger kan de operator subtiele aanpassingen maken voor nauwkeurige controle zonder het proces te onderbreken of de handgreep te verplaatsen om toegang te krijgen tot de snelkiezer.
Aandacht voor detail is meer dan alleen een aantrekkelijk ontwerp. Elk detail, zoals de rubberen steun die op de carrosserie van de machine is gepositioneerd om hem stabiel te houden tijdens de niet-werkende fasen, is het resultaat van nauwgezet onderzoek gericht op het bereiken van maximaal comfort voor de detailer

Technische gegevens,

3000 tot 4500 OPM
500 watt
gewicht: 2,7 kg
uitslag: 15 mm
steunplaat: 150 mm
lengte stroomkabel: 9 meter

De Lux kite is uitgerust met,

LHR21 Mark III Excentrisch roterende poetsmachine
- D-A Coarse Compound 250ml
D-A Fine Polish 250ml
UNO Protect 250 ml
D-A Coarse Cutting foampad 130/150mm
D-A Fine Polishing foampad 130/150mm
Blue Coarse Woolpad 130/145mm
Yellow Medium Polishing Woolpad 130/145mm
Vier microvezeldoeken in bijpassende kleuren
Clawpad tool
Rupes Schort
Bigfoot Bag
Kabelklem

Echt een compleet uitgeruste kit om direct aan de slag te gaan!

 
Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder
Afbeeldingen (3)