Sani-Zone Car - 4000MG - Ozon Generator

259,94

Excl. BTW: €214,83

Excl. BTW:
€214,83
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
105100120

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
Omschrijving

Ozon is een van de krachtigste vernietigers van virussen en bacteriën die in de natuur voorkomen. 
Het vernietigt ook schimmels, gisten en slechte geuren van tabak, huisdieren, voedsel en chemicaliën. In de natuur ontstaat ozon door watervallen en tijdens onweer en bliksem.

Het is de frisse geur na een elektrische storm.
Ozon maskeert het probleem niet. In plaats daarvan, wanneer het ozonmolecuul in contact komt met de verontreinigende stof, zal een van de zuurstofatomen loskomen van het ozonmolecuul en zich hechten aan de verontreinigende stof of ziekteverwekker en deze vernietigen door deze te oxideren.

Ozon is een gas dat hoeken en scheuren kan binnendringen die normaal moeilijk schoon te maken of te bereiken zijn, waardoor een effectieve behandeling van de hele ruimte wordt gegarandeerd.

De ozon module kan eenvoudig vervangen worden door de gebruiker. Er is geen service of tussenkomst vereist van de leverancier.
De Sani-Zone is uitstekend geschikt voor het verwijderen van slechte geuren, virussen en bacteriën in  auto’s, bussen, vrachtwagens, boten.
Geleverd met 230V stekker en een adaptor voor sigarettenaansteker die rechtstreeks in de wagen kan aangesloten worden.

Om de veiligheid tijdens het gebruik te garanderen, schakelt u het toestel in wanneer de ruimte onbezet is, zonder aanwezigheid van mens, plant en huisdier.
De Sani-Zone is uitgerust met een timer om te helpen bij de veiligheid en zal het toestel automatisch uitschakelen na de behandeling.

Ozon productie: 4000 mg
Maximum oppervlakte: 90 m²
Toepassingstijd: 1/2 to 3 uur

 

Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder
Afbeeldingen (1)