SJP Products aluminium polijstset

29,95

Excl. BTW: €24,75

Excl. BTW:
€24,75
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
22007
Merk:
SJP Products

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
Omschrijving

Met deze SJP Aluminium Polijstset kun je al je aluminium onderdelen polijsten. De SJP Aluminium polijstset bestaan uit twee professionele polijstschijven , twee polijstbroodjes, een adapter voor de boormachine,  en een handleiding met de stappen en exclusieve tips en tricks.

Wacht niet langer en begin snel met het polijsten van je aluminium onderdelen

Heb je dof geworden aluminium of aluminium met krassen en wil je deze verwijderen? Gebruik daarvoor de SJP aluminium Polijstset. Met deze set kun je met je eigen boormachine aluminium tot hoogglans polijsten.

Wat zit er in deze Aluminium Polijstset

Wat krijg je precies in deze set en wat kun je ervan verwachten.
De set bestaat uit de volgende 6 delen:

 

  • 1x SJP polijstschijf Katoen 100 mm
  • 1x SJP polijstschijf flanel 100 mm
  • 1x Voorpolijstpasta bruin ca 250 gr
  • 1x Voorpolijstpasta groen ca 250 gr
  • 1x Adapter boormachine
  • 1x Uitgebreide handleiding met Tips en Tricks (NL/ENG)

Wat kun je verder van deze set verwachten.

Met deze aluminium polijstset breng je alle soorten aluminium tot hoogglans. Met de 100 mm schijven kun je zeker een aantal onderdelen grondig polijsten. Of je direct kunt beginnen met deze set hangt af van de staat van de onderdelen.

Wanneer dit nieuw of alleen dof geworden aluminium is heeft het geen voorwerk nodig. Heeft het onderdeel lichte tot middelmatige oxidatie dan heb je ook wellicht geen voorwerk nodig. Heeft het onderdeel zware oxidatie of krassen dan is het verstandig eerst te gaan schuren. Het is aan te raden om tot korrel 400 of 600 met waterproof door te schuren.

Daarna kun je alle aluminium onderdelen polijsten tot een hoogglans.

Aluminium Onderhoud

Heb je de aluminium onderdelen goed gepolijst en wil je dit graag glanzend houden dan is het aan te raden om de SJP Protective metal polish te gebruiken. Deze metal polish is afgestemd op deze polijstset waardoor je wat langer van de glans kunt genieten. De SJP Protective Metal Polish heeft een ingebouwde water afstotende sealant waardoor het kwetsbare aluminium beter beschermt blijft tegen water en vuil.

Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder