3D - Towel Kleen - gallon

26,95

Excl. BTW: €22,27

Excl. BTW:
€22,27
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
710035
Merk:
3D

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
Omschrijving

3D Towel Kleen ™ is een naar citroen geurende, krachtige zeep met een laag schuimgehalte die speciaal is ontworpen om de unieke taken van het reinigen van microvezel doeken in een auto-detailing omgeving aan te pakken. In tegenstelling tot zepen in poedervorm, spoelt dit vloeibare wasmiddel volledig uit uw stoffen en houdt het geen residu vast in de microvezels. Dit elimineert uiteindelijk strepen op ramen, lakwerk of ergens anders waar een kaal oppervlak gewenst is en verlengt tevens de levensduur van de handdoek terwijl de zachtheid behouden blijft. 100% veilig en geformuleerd om te worden gebruikt met alle microfiber, katoen en zelfs voor  schuim en wol.

Stop met het verspillen van uw zuurverdiende geld aan dure aanbiedingen die tot twee keer zoveel kunnen kosten als 3D's Towel Kleen. Ben je het beu om je kostbare en dure microvezeldoeken weg te gooien nadat je ze maar een of twee keer hebt gebruikt? De meeste "speciale" handdoekdetergenten kunnen goed worden gereinigd, maar slagen er niet in het oorspronkelijke gevoel en de zachtheid van uw doeken te behouden.
3D biedt een krachtige, kostenbesparende oplossing voor wasmiddelen die sterk is in het verwijderen van op olie gebaseerde vlekken en resten in uw doeken, terwijl ze zacht en absorberend blijven. Towel Kleen is ideaal voor het verwijderen van zeepresten die zowel op als in uw microvezels worden vastgehouden, zodat u eenvoudig uw autoruiten en lak kunt blijven reinigen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over kruisbesmettingsresten van vroeger gebruik.

Hebt u zich ooit afgevraagd waarom uw wasmiddel voor thuisgebruik uw handdoeken niet terugbrengt in de nieuwstaat voor gebruik? Dat komt vooral omdat deze producten niet zijn ontworpen om het misbruik aan te pakken dat een microvezeldoek doormaakt. Microvezeldoeken die in een detailgerelateerde omgeving worden gebruikt, worden voortdurend vervuild door vuil en door op olie gebaseerde restanten.
Verschillende soorten vervuiling en chemicaliën kunnen tijdens de reinigings-, droog- en afdichtingsfasen worden afgezogen en in uw handdoeken worden gedeponeerd, waardoor traditionele wasmiddelen bijna onbruikbaar worden. Je hebt een krachtig wasmiddel zoals 3D Towel Kleen nodig om al deze lastige restanten af ​​te breken en weg te tillen. Zo niet, dan kunnen ze grote schade aanrichten aan ramen, lak, chroom, interieurafwerking en overal waar een schoon en helder oppervlak van vitaal belang is.

Omdat detailers handdoeken gebruiken voor het reinigen van motoren, het afvegen van ramen, het drogen van auto's na het wassen en ander gebruik, weet je nooit wat voor soort olie en vuil er in de micrvezels zit. Als u een standaard wasmiddel gebruikt, loopt u het risico de olie en deeltjes die er in zitten niet te verwijderen. In dat geval hebben uw handdoeken die met het verkeerde wasmiddel (met name droge wasmiddelen) zijn gewassen mogelijk nog steeds olieresten of andere schurende deeltjes vastgehouden die strepen en / of microkrassen op uw lak kunnen veroorzaken. Door het krachtige reinigings-, spoel- en conditioneringsvermogen van Towel Kleen worden deze risico's aanzienlijk beperkt.

Towel Kleen kan worden gebruikt in alle auto-schoonmaakomgevingen, waaronder detailwinkels, autowasstraten, dealers, carrosseriebedrijven of zelfs door enthousiaste detailers die op zoek zijn naar de ultieme oplossing voor schone microvezeldoeken.

Werkt uitstekend in conventionele residentiële voor- en bovenladers en in commerciële wasmachines. Na het gebruik van dit vloeibare wasmiddel, zult u merken dat uw handdoeken zacht en donzig blijven en langer meegaan dan ooit tevoren. Je zult zelfs versteld staan ​​van de transformatie die het kan doen op je oudere, versleten handdoeken.

- inhoud 1 gallon

Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder