Turtle Wax Hybrid Sealant - 500 ml

13,95

Excl. BTW: €11,53

Excl. BTW:
€11,53
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
53162
Merk:
Turtle Wax

Nog niet beoordeeld
Beoordeel

Kwantumkorting

Totaal van bestelling Prijs per product
2 of meer €12,54
Omschrijving
Met Hybrid Carnauba Spray Wax van Turtle Wax krijg je een op spray gebaseerde sealer die je na het wassen op zowel droge als natte lak kunt gebruiken. 
Het product geeft de lak extra glans, verhoogt de bescherming tussen je wasbeurten door en maakt behandelde oppervlakken ongelooflijk hydrofobisch.
Iemand herkent het product misschien als Ice Seal N Shine, waarvoor YouTubers zijn gevallen vanwege de super goede chemische bestendigheid en "waar voor je geld".
Hoewel de ingrediënten hetzelfde zijn, is de naam van de Europese markt simpelweg Hybrid Carnauba Spray Wax.


Hybrid Carnauba Spray Wax maakt deel uit van de veelgeprezen Hybrid-serie van Turtle Wax. En vooral Hybrid Carnauba Spray Wax, beter bekend als Ice Seal N Shine in de VS, is het product dat youtubers in de hemle werd geprezen.
Je hebt YouTube niet zo heel erg nodig om erachter te komen dat Forensic Detailing, Pan The Organizer en FAB Autotive Detailing op het punt stonden om uit de stoel te vallen van opwinding.

Hybrid Carnauba Spray Wax is super chemisch resistent. D.w.z. dat het product in de eerste plaats bestand is tegen ontelbare keren dat het met ranzige chemie wordt geraakt voordat het hydrofobe effect verdwijnt. 
Waarom is het bijzonder goed? Ja, hoe beter een product chemisch resistent is, hoe minder gevoelig het ook is voor de wegfilm en het neerslag dat zich op de lak nestelt. Dus een betere bescherming van de lak.

Een daarvan is dat Hybrid Carnauba Spray Wax al het bovenstaande kan. Maar als het iets "knallers" is om mee te werken, kan het in principe net zo veel zijn. 
Maar Turtle Wax is hier weer aan het werk geweest en heeft ervoor gezorgd dat ze een product voor ons hebben gemaakt - dat door iedereen kan worden gebruikt. 
Dus super gemakkelijk aan te brengen zonder strepen te maken, zowel op natte als droge lak - in direct zonlicht. 
Goed gedaan Turtle!


U krijgt de beste prestatie (duurzaamheid) op nieuw gepolijste lak.
- spray 1 paneel per keer (less is more)
- verdeel eenvoudig met een microvezeldoek
- buff uit met een droge microvezeldoek


U krijgt volledige prestaties na 24 uur waar het product "uitgehard" is. Er is dus een groot verschil tussen of je direct na het aanbrengen water aanbrengt om te testen of dat je 24 uur hebt gewacht.

- inhoud 500 ml.


 
Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder