Turtle Wax Hybrid Solutions Pro Graphene Flex wax

33,95

Excl. BTW: €28,06

Excl. BTW:
€28,06
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
1830943
Merk:
Turtle Wax

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
Omschrijving

Turtle Hybrid Solutions Graphene Flex Wax – De nieuwste technologie in sprayvorm


Met Graphene Flex Wax krijg je een lakverzegeling op spraybasis, een wetsealer of een drooghulpmiddel. Verpakt met de nieuwste technologie, verhoogt het de glans van de lak, maakt de lak glad en voegt extra bescherming toe elke keer dat het product wordt aangebracht. De Graphene-technologie voegt ook een prachtig waterpareleffect toe aan de lak, evenals een goede UV- en hoge chemicaliënbestendige bescherming. En ongelooflijk eenvoudig in gebruik. 

Met Graphene Flex Wax is Turtle Wax een van de eersten op de markt die Graphen techologie in hun producten integreert. Een van de sterke punten van Graphene is dat het een dichter weefsel van de atomen vormt dan welke andere stof dan ook. De dichtere stof geeft de lak hogere staande waterdruppels, een gladder oppervlak en een echt goede bescherming van het oppervlak. 
En de bescherming heeft een hoge chemische bestendigheid, dus je kunt hem vaak wassen - net zoals vogelpoep en andere neerslag het moeilijker hebben om het oppervlak binnen te dringen. 
Maar geen van deze eigenschappen zou bijzonder cool zijn als het product niet gemakkelijk te gebruiken was. Maar gelukkig is het Graphene Flex Wax. 
U kunt ervoor kiezen om het product op verschillende manieren te gebruiken:
* Op droge lak als spraysealer
* Op een natte lak als een natte dooghulp (spray on / afspoelen)
Ergo, een eenvoudige manier om de lak een spekglad en extra glanzend oppervlak te geven. 

Flex in Flex Wax betekent simpelweg dat het product vrij flexibel is. Flexibel in de manier waarop je lakt gebruik het product op zowel lak, glas als kunststof. D.w.z. alle carrosseriedelen, velgen, voorruit, etc. 
Graphene Flex Wax kan worden gebruikt als toplaag op keramische coatings, als toplaag op To The Max Wax of andere op SiO2 gebaseerde sealers. Maar waar je het ook gebruikt, het is belangrijk dat je het product op de juiste manier gebruikt om er het maximale uit te halen. 
Het product heeft ook een ingebouwde verharder. D.w.z. direct na het aanbrengen voel je natuurlijk hoe glad de lak wordt. Maar na 24 uur zal de lak er glanzender uitzien, gladder aanvoelen en veel beter bestand zijn tegen de toekomst. Daarom, ook al is het misschien verleidelijk. Vermijd dus direct na het aanbrengen te veel water op de lak. Let it Cure!!

- Geeft de lak een mooie glans
- Maak de lak beter bestand tegen verschillende neerslagen en UV
- Maakt de lak gladder
- De lak meer water/vuilafstotend maken
- Is ongelooflijk eenvoudig aan te brengen
 
Zorg voor langdurige prestaties dat de lak chemisch en eventueel mechanisch ontdaan is van afzettingen in de lak. Eventueel polijsten. met 1 & klaar verbinding. 
  1. Begin met het aanbrengen van een basecoat. Spray 1-2 verstuivingen op een paneel of breng aan via een microvezelapplicator. 
  2. Verdeel het product over het oppervlak. 
  3. Gebruik een schone/droge microvezeldoek om het residu af te vegen. Als u het product moeilijk af te vegen vindt, maakt u een doek vochtig en veegt u het gebied schoon. Daarna weer afdrogen met een droge doek
Drooghulp:
  1. Op vers gewassen natte lak
  2. Spray 1-2 verstuivingen per paneel
  3. Veeg af met een droge microvezeldoek
wet sealer:
  1. Op vers gewassen natte lak
  2. Spray 1-2 verstuivingen per paneel
  3. Spoel het product af met een harde straal
  4. Gebruik indien nodig een vochtige handdoek om eventuele strepen te verwijderen
Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder