3D ACA X-tra cut 500 - 250 ml.

18,95

Excl. BTW: €15,66

Excl. BTW:
€15,66
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
710004
Merk:
3D

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
Omschrijving
3D ACA 500 X-Tra Cut Compound is doordrenkt met ALPHA CERAMIC ALUMINA™. Alpha Ceramic Alumina™ is een revolutionair nieuw schuurmiddel dat is geconstrueerd om te zorgen voor een lagere hitte, hoge snelheid nivellering die zelfs de meest uitdagende vernis en single stage lak corrigeert.
Deze nauwkeurig samengestelde samenstelling levert echte lakcorrectie zonder fillers met hoogglans in de absoluut kortste tijd.

3D ACA 500 X-Tra Cut Compound is extreem veelzijdig. 3D ACA™ 500 is agressief genoeg om de hardste nieuwe keramische blanke lakken te corrigeren en is zo verfijnd dat extreem zachte blanke lakken niet te veel niet teveel lakdikte kwijt raken. Het is gemakkelijk te gebruiken, gemakkelijk schoon te maken, is zonvriendelijk en bevat "geen" schadelijke oplosmiddelen, kerosine of door OSHA gereguleerde CRYSTALLINE SILICA. 3D ACA 500 X-Tra Cut Compound kan perfect worden gecombineerd met een WOL- of FOAM-pad en kan gebruikt met een roterende polijstmachine of een Dual Action polisher.

3D weet wat elke detailer wil; een eenvoudig ECHT LAKCORRECTIESYSTEEM dat de perfecte afwerking levert in de kortst mogelijke tijd... ELKE KEER.
3D ACA 500 X-Tra Cut Compound gecombineerd met 3D ACA 520 Finishing Polish is dat systeem.
Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder