3D - Extractor Shampoo - Upholstery & Carpet Cleaner - Gallon

32,95

Excl. BTW: €27,23

Excl. BTW:
€27,23
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
720048
Merk:
3D

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
Omschrijving

Wanneer u welk type tapijt, stoffering, stof of stoffen oppervlak dan ook schoon wilt krijgen, is er geen betere, grondigere of efficiëntere methode dan het gebruik van een stofzuiger.   

Extractors werken heel eenvoudig: ze injecteren een reinigingsoplossing (warm of koud) in een stoffen oppervlak en zuigen vervolgens de geïnjecteerde vloeistof onmiddellijk weer naar buiten, waarbij al het vuil, gemorste vloeistoffen, vlekken en vuil met zich meebrengen.

Dat gezegd hebbende, om elk merk warm- of koudwaterafzuiging efficiënter en krachtiger te maken, heb je een geweldige afzuigshampoo nodig. 

3D Extractor Shampoo biedt de chemische reinigingsmiddelen die speciaal zijn samengesteld om de meest voorkomende soorten vuil en roet aan te pakken en te verwijderen die iemand nodig heeft om te reinigen en te verwijderen uit elke stof, stof, tapijt en/of stoffering.
 

Het wordt echter nog beter: de scheikundigen van 3D hebben ook een krachtige reinigingsformule ontwikkeld die niet alleen krachtig reinigt, maar ook geurtjes verwijdert, de oorspronkelijke fabriekshelderheid herstelt, geen residu achterlaat en ervoor zorgt dat tapijt of andere stoffen niet knapperig of stijf aanvoelen. 
Een niet-schuimende formule is ook belangrijk omdat, omdat de reinigingsvloeistof via een krachtig vacuüm wordt afgezogen, de gecreëerde turbulentie er niet voor zal zorgen dat de reinigingsvloeistof in schuim verandert.   Het probleem met schuim in de vuilwatertank is dat het door de vacuümmotor van uw afzuigkap kan worden gezogen, waardoor deze beschadigd raakt of voortijdig defect raakt.   Daarom wil je een niet-schuimend product.

De meeste warm- en koudwaterafzuigers bevatten ongeveer 3 tot 6 gallons schoon en vuil water in hun opslagtanks. Met deze geconcentreerde formule kan 1 gallon tot 32 gallon extractorvloeistof opleveren bij 4 ounces per 5 gallon water. Of 1 gallon levert tot 16 gallon extractorvloeistof op bij 8 ounces per 5 gallon water. Dit is niet alleen een topproduct, het biedt ook veel waar voor uw geld.

3D aan de buitenkant van de fles betekent dat je kunt vertrouwen op het product aan de binnenkant van de fles.

Wat is het? - Niet-schuimende reinigingsoplossing voor gebruik in warm- en koudwaterafzuigers om het reinigende vermogen en de effectiviteit van de afzuigkap te vermenigvuldigen.

Wat doet het? - Nadat de reinigingsvloeistof in tapijt, stof, stof of bekleding is geïnjecteerd, breekt het vuil, roet, vlekken en alle soorten vervuiling af, zodat het vervolgens kan worden verwijderd via het vacuümextractie-aspect van een afzuigkap. Tegelijkertijd ontgeurt het om vieze geuren en geuren te verwijderen en herstelt het een helderder, fabrieksnieuw uiterlijk.

Wanneer gebruik je het? - Wanneer u stof, tapijt en bekleding in één stap grondig wilt reinigen en ontgeuren.

Waarom 3D Extractor Shampoo gebruiken in plaats van andere opties? - De scheikundigen bij 3D zijn chemisch ingenieurs van beroep en zij zijn de beste in de branche. Het is hun passie om altijd de best presterende producten te creëren in elke categorie die 3D kiest om oplossingen voor onze klanten te bieden. We willen niet alleen concurreren in de categorie extractorshampoo, we willen deze domineren. Tijd is geld en het reinigen van tapijten en het stofferen is niet alleen tijdrovend, maar ook een hoop hard werk. Wij denken net als u en dat betekent: als we de tijd en energie gaan investeren om een ​​klus te klaren, willen we het de eerste keer goed doen. Daarom kunt u erop vertrouwen dat 3D Extractor Shampoo  de beste in zijn categorie is, want net als u willen wij het werk maar één keer doen en de eerste keer professionele resultaten willen.

- Formule met laag schuimgehalte, speciaal ontwikkeld voor koud- en warmwaterafzuigers.
- Verwijdert vuil, zware vervuiling, vet, aanslag, voetverkeer, voedsel-, koffie-, frisdrank- en huisdiervlekken.
- Reinigt en ontgeurt stoffen, stof, tapijt en bekleding in één stap.
- Optische witmakers herstellen het fabrieksnieuwe uiterlijk – vervagen of verkleuren niet.
 - Geen resten – volledig geëxtraheerd waardoor de vezels schoon en niet-plakkerig blijven
- Bespaar geld – gebruik in auto-, thuis-, kantoor-, winkel- en maritieme omgevingen.
 - Geconcentreerde formule verdunt met 4 tot 8 ounces per 5 gallons water, afhankelijk van de gewenste sterkte.
- 3D's Green Earth-technologie – Biologisch afbreekbaar, voldoet aan Prop 65 en VOC.
- inhoud 3785 nl
Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder