3D - LVP Cleaner - Leather, Vinyl, Plastic

14,95

Excl. BTW: €12,36

Excl. BTW:
€12,36
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
710021
Merk:
3D

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
Omschrijving
Moderne voertuigen worden vervaardigd met behulp van meerdere verschillende soorten materialen. 
In plaats van een scheikundige en een ingenieur te worden die moet uitzoeken welke producten waar moeten worden gebruikt, houdt het R&D-team van 3D het eenvoudig om het interieur van uw auto snel en gemakkelijk schoon te maken.

Dit ene product is krachtig, veilig en vooral effectief. 
De organische basisingrediënten zijn eenvoudig schoon te maken zonder het risico of de angst om vlekken op het oppervlak in uw auto te veroorzaken.

Sterker nog, 3D LVP Cleaner heeft geen sterke, onaangename geur zoals de meeste interieur- en allesreinigers, maar heeft in plaats daarvan slechts een lichte, frisse autogeur. 

U kunt het gehele interieur van uw auto snel van boven tot onder en van links naar rechts afnemen, net zo snel als u het erop kunt spuiten en afvegen. 
Zo snel en zo gemakkelijk is het. Plus – geen overweldigende of vieze geur om in te ademen tijdens het gebruik of nadat het werk is gedaan. 


Wat is het? - Multifunctionele reiniger voor elk denkbaar oppervlak in uw auto, inclusief leer, vinyl, plastic, stof, stoffen, kunststoffen en metalen oppervlakken.

Wat doet het? - Reinigt veilig zonder risico op onbedoelde vlekken of verandering van het uiterlijk op elk oppervlak waarop het wordt gebruikt.

Wanneer gebruik je het? - Wanneer u een lekkage of vlek heeft of wanneer u algemeen schoonmaakonderhoud voor het interieur van uw auto wilt uitvoeren.

Waarom 3D LVP Cleaner gebruiken in plaats van andere opties? - De beste reden om 3D LVP Cleaner te kiezen boven de talloze andere opties op de markt, begint met de 3D-merknaam op het etiket. 
3D is een productiebedrijf met een eigen R&D-afdeling en eigen ultramoderne productiefaciliteiten. 
We kopen grondstoffen rechtstreeks in en in sommige gevallen maken we de grondstoffen doelbewust. 
De meeste andere merken kunnen deze claim niet maken.

Doordat wij al onze producten zelf maken, hebben wij de ultieme controle over de kwaliteit. 
Onze hoofdchemicus en tevens bedrijfseigenaar en oprichter test elk product zelf en elk product moet niet alleen presteren zoals geadverteerd, maar het moet ook beter presteren dan de concurrentie.


3D LVP Cleaner of Leather, Vinyl Cleaner maakt gebruik van een mix van organische ingrediënten die uitblinken en andere organische en anorganische stoffen afbreken, dit is hoe een reiniger werkt, door andere “dingen” af te breken of te emulgeren. 
Het geheim is dat de reinigingsingrediënten hun werk kunnen doen zonder een negatief effect te hebben op de basismaterialen waarop ze worden gebruikt. 
En dat is bedrijfseigen informatie die geen enkel bedrijf met het publiek deelt. 
Daarom ondersteunen wij al onze producten met een tevredenheidsgarantie van 110%. Als u niet tevreden of onder de indruk bent van de prestaties of resultaten van een 3D-product, betalen wij u uw aankoopprijs plus 10% terug en dat is wat WIJ bedoelen als we zeggen dat we onze producten ondersteunen met een tevredenheidsgarantie van 110%.


3D aan de buitenkant van de fles betekent dat je kunt vertrouwen op het product aan de binnenkant van de fles.

- Reinigt en verwijdert vlekken, morsen, vuil, roet, enz.
- Snelwerkend, eenvoudig opspuiten, schudden, afvegen.
- Multi-Surface Cleaner – Veilig op alle oppervlakken.
- Werkt veilig op leer, vinyl, plastic, stof, metaal.
- Biologische formule, pH-gebalanceerd.
- Veilig voor modern gecoat leer.
- RTU of verdun 1:1 en zelfs 4:1 voor lichte reiniging.
- Biologisch afbreekbaar – milieuvriendelijk – VOC-conform.
- Frisse geur van nieuwe auto/leer.
- inhoud 473 ml.
 
Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder
Afbeeldingen (2)