3D - Odor X

14,95

Excl. BTW: €12,36

Excl. BTW:
€12,36
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
331222
Merk:
3D

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
Omschrijving

3D Odor X is een grondige en gebruiksvriendelijke geurneutralisator die diep in de oppervlakken van uw interieur zal absorberen om alle onaangename geuren te elimineren! 
3D Odor X  gebruikt een op enzymen gebaseerde formule die op moleculair niveau werkt om de bacteriën die de geuren veroorzaken weg te vreten in plaats van de geur te maskeren.
odra 3D Odor X heeft gewerkt om de geur veroorzakende bacteriën te vernietigen, laat het een frisse en aangename geur achter op zijn plaats! 
3D Odor X  kan worden gebruikt om de geur van het interieur met slechts één spray op te frissen

 

3D Odor X is de oplossing voor deze al te vaak voorkomende en al te onaangename strijd waarmee autobezitters worden geconfronteerd!
 3D Odor X is anders dan standaard luchtverfrissers omdat het meer doet dan alleen een aangename geur gebruiken om de geurtjes in je auto te maskeren. 
3D Odor X is geformuleerd met behulp van gespecialiseerde, op enzymen gebaseerde geurverwijderaars die daadwerkelijk op moleculair niveau werken om de stank uit uw auto te verwijderen.
De geur die u ruikt, wordt veroorzaakt door microscopisch kleine bacteriën die zich verzamelen of worden gecreëerd door de rommel die in uw auto voorkomt.
De geurverwijderaars van 3D Odor X richten zich op deze geurveroorzakende bacteriën, eten ze op en neutraliseren ze!

Zodra 3D Odor X elk spoor van onaangename geur heeft vernietigd, zal het je hele interieur vullen met een frisse en aangename geur.
De geur zal een hele tijd aanhouden en zal ervoor zorgen dat je elke dag iweer met pleziier n je auto stapt!

Hoe te gebruiken:

Spray 3D Odor X royaal op de oppervlakken van uw interieur.
Breng 3D Odor X nog zwaarder aan op gebieden die bekend staan ​​als veroorzakers van vieze stank.
Laat 3D Odor X volledig opdrogen op het oppervlak. Als er nog geur achterblijft, herhaal dit proces dan totdat alle geur is verdwenen.

Verwijderd geuren van, roken, overgeven, urine,voedsel resten

- inhoud 473 ml

Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder