3D - Pink Car Soap - 500 ml.

11,95

Excl. BTW: €9,88

Excl. BTW:
€9,88
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
710030
Merk:
3D

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
Omschrijving

3D Pink Car Soap maakt het wassen van uw auto leuk met zijn aangename kersengeur. 
3D Pink Car Soap biedt een uitstekend reinigend vermogen voor de vuilste en meest verwaarloosde auto's, maar omdat de pH-waarde gebalanceerd is, is het ook volkomen veilig voor degenen onder ons die van een schone rit houden en onze auto's vaak wassen. 


Het wassen van uw auto is de meest voorkomende onderhoudstaak die we allemaal doen.   
De meesten van ons voeren geen mechanisch werk meer uit aan onze auto’s, inclusief het verversen van de olie.   
Deze dingen worden voornamelijk bij de dealer gedaan.   
Wat kunnen we nog doen? Was de auto.  


3D Pink Car Soap maakt het verkrijgen van professionele kwaliteit en schone resultaten eenvoudig met hun zeer effectieve en toch leuk te gebruiken autowaszeep.   
Door uw auto te wassen, gaat de lak vaak langer mee, omdat u verontreinigingen verwijdert die tot corrosie en oxidatie leiden.   

Het is ook een kans om uw auto te inspecteren op onbekende schade of zaken als losse sierlijsten, spatlappen of andere externe onderdelen, zodat deze zaken kunnen worden aangepakt voordat er ergere schade ontstaat. 

Bovendien is de voldoening die je krijgt als je in een schone, glanzende rit rondrijdt, wetende dat je het zelf hebt gedaan, altijd de moeite waard.   
Een schone auto zorgt voor een professionele uitstraling.   

Was je auto dus vaak, maar doe het goed en doe het veilig met 3D Pink Car Shampoo!!Wat is het? - Multifunctionele, hypergeconcentreerde, pH-gebalanceerde, biologisch afbreekbare vloeibare autowaszeep met een aangename kersengeur.   Kan worden gebruikt met de traditionele slang- en emmertechniek of met een schuimpistool/schuimkanon.

Wat doet het? - Reinigt uw auto veilig door vuil, puin en verkeersfilm te verwijderen zonder eerder aangebrachte autowas, synthetische verfafdichtingsmiddelen of keramische coatings chemisch te verwijderen. 3D Pink Car Soap is een vrij uitspoelende autowaszeep zonder residu. Dit betekent dat wanneer u uw auto afspoelt, het product 100% schoon afspoelt zonder resten achter te laten zoals glans en glans. U krijgt niets anders dan een puur schone auto, de resultaten die u ziet zijn vrij van ingrediënten die verband houden met autowaszepen.   

Wanneer gebruik je het? - Elke keer dat uw auto vuil is en u een oogverblindende, schone glans wilt herstellen zonder een zeepfilm achter te laten op het oppervlak.


Waarom 3D Pink car shampoo gebruiken in plaats van andere opties? - 3D Pink Car Soap is gemaakt door automensen voor automensen.   

Wij houden van auto's en denken net als u als het gaat om het creëren van formules die presteren en tegelijkertijd veilig zijn voor u, uw auto en het milieu.  
 We weten ook dat van alle autogerelateerde onderhoudstaken het wassen van de auto het vaakst wordt gedaan.
Daarom biedt 3D Pink Car Soap de vijf belangrijkste voordelen die u zoekt van elke autowaszeep.


1: Veilige maar effectieve reiniging.   Niet alle autowaszepen zijn hetzelfde. 3D Pink Car Soap maakt gebruik van een gepatenteerde mix van reinigings- en ontvetters die uitblinken in het afbreken van zowel wateroplosbaar vuil als niet-wateroplosbare zaken zoals olieachtige verkeersfilm. En onze schoonmaakchemie doet dit zonder al het bestaande chemisch te verwijderen  zoals de Wax, sealant of coating 
2: Uitstekend schuimend en schuimend.   Schuim en/of schuim van schuimkanon of schuimkanon zien er niet alleen cool uit, maar deze miljarden kleine belletjes in een rijk schuim smeren het oppervlak hypersmeer zodat u uw auto veilig kunt reinigen.   
Het schuim tilt vuildeeltjes weg van de krasgevoelige gelakte oppervlakken, waardoor het risico op beschadiging wordt verminderd.   
Het schuim dempt ook de wrijving tussen de lak van uw auto en die van u washandschoen het verfoppervlak smeren terwijl u wast.

3: spoelen zonder dat er resten op de auto achterblijven.   Te veel autowasbeurten worden simpelweg niet afgespoeld en laten feitelijk een zeepresten achter op uw auto.   
Je ziet dit vaak op het glas en dat komt omdat je door glas kunt kijken, de overgebleven film is beter zichtbaar.   
MAAR – als een autowasmiddel een zichtbare zeepresten op het glas achterlaat (iets waar je het gemakkelijk aan kunt zien), dan laat het deze zeepresten ook overal in de auto achter, alleen is het een stuk moeilijker om te zien.

4: Zacht voor je huid. Het is behoorlijk moeilijk om een ​​auto te wassen zonder de autowasmiddeloplossing op je handen en andere zichtbare lichaamsklopjes zoals je voeten te krijgen, aangezien veel mensen hun auto wassen terwijl ze slippers dragen.   Hier bij 3D houden we rekening met het menselijke element bij het formuleren van onze autowaszepen.   Er worden geen bijtende of agressieve ingrediënten gebruikt in onze Pink Car Soap , dus uw huid zal niet droog aanvoelen of geïrriteerd raken, of u nu slechts één auto wast of honderden auto's wast voor de kost. 
5: 3D Pink Car Soap is 100% biologisch afbreekbaar en milieuvriendelijk.   
Dit betekent dat het volledig zal worden afgebroken wanneer het wordt opgevangen en behandeld door de waterzuiveringsinstallatie van uw stad, wat duurzame leefbaarheid voor iedereen op planeet Aarde garandeert.             

 
- De originele roze autozeep!
- Premium pH-gebalanceerde autowaszeep
- de eenvoudig af te spoelen formule reinigt zonder het oppervlak te krassen of te beschadigen
- Het hoge schuimschuim zorgt voor een diepe reiniging en superieure glans

Hypergeconcentreerd – Geldbesparende waarde.
- Emmer wassen – Schuimpistool – Schuimkanon.
- Langdurige, sterk schuimende formule.
- pH-gebalanceerd – verwijdert bestaande was niet.
- Gepatenteerde chemie lost vuil en verkeersfilm op.
- Droogt de huid niet uit.
- Biologisch afbreekbaar – Aardevriendelijke groene technologie.
- Aangename kersengeur.

 

Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder