3D - HD Poxy Hybrid Wax 1 ltr

39,95

Excl. BTW: €33,02

Excl. BTW:
€33,02
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
710011
Merk:
3D
Omschrijving
3D POXY valt in de categorie waxen die showcarwaxen of finishingwaxen worden genoemd.
De reden hiervoor is omdat het pure bescherming is.
Er zijn geen chemische reinigingsmiddelen of schuurmiddelen zoals u aantreft in producten van het AIO-type aangebracht.
 Dit is een speciaal product om de lak te beschermen en een diepe, natte, hoogglanzende glans toe te voegen die glad en slik aanvoelt, zoals we allemaal liefhebben. Omdat het geen schoonmaakmiddelen of schuurmiddelen bevat en dus geen verfdefecten zoals swirls, krassen, oxidatie en watervlekken kan verwijderen, mag het ALLEEN worden gebruikt op lakken die al in een nieuwe of uitstekende staat verkeren. Dit omvat gloednieuwe auto's, vers van de showroomvloer van de dealer of onmiddellijk nadat de lak van een voertuig professioneel is gereinigd en gepolijst.

 3D POXY is een niet-reinigende, hybride kit/wax. Dit betekent dat het een gemengd verfbeschermingsproduct is, gemaakt van door de mens gemaakte synthetische beschermingsingrediënten gecombineerd met natuurlijk voorkomende gefossiliseerde Montan Wax. Het bevat geen schuurmiddelen of chemische reinigingsmiddelen en mag daarom alleen worden gebruikt op verf die schoon en glad aanvoelt, zoals gloednieuwe voertuigen of verf die onlangs is gecorrigeerd.
Montanwas is een natuurlijk voorkomende bitumineuze was die voorkomt in bruinkool- en bruinkoolafzettingen. Het is hard, niet giftig en zeer goed bestand tegen ontbinding. In eenvoudiger bewoordingen wordt het niet zo gemakkelijk afgebroken als andere opties voor was ingrediënten die vaak in de auto-onderhoudsindustrie worden gebruikt. Wanneer het wordt gebruikt als ingrediënt in autowas, zorgt het voor slijtvastheid, hoge waterafstotende en een superhoge glans. 

Omdat Montan Wax zowel ondoordringbaar is als bewezen zeer chemisch bestendig is , blinkt het uit als slechts één van de beschermingsingrediënten die in 3D POXY worden gebruikt om de lak van uw auto te beschermen. Een ander gunstig kenmerk is dat Montan Wax een uitstekende hittebestendigheid biedt, waardoor het een uitstekende keuze is voor gebruik in buitenomgevingen waar uw voertuig gedurende langere tijd aan direct zonlicht wordt blootgesteld.
3DPoxy kan snel met de hand of machinaal worden aangebracht en na volledige droging (ongeveer 15 tot 20 minuten) is het afvegen super eenvoudig. Dit is een uitstekende keuze voor grote artikelen zoals luxe campers en ook gloednieuwe vrachtwagens, SUV's en auto's. De resulterende afwerking voelt glad en slik aan, dit helpt het risico op beschadiging te verminderen en maakt het drogen ook sneller en veiliger.

3D poxy biedt uitstekende lakbescherming, een lange levensduur plus glans, diepte en glans in één enkele, eenvoudig te gebruiken vloeibare vorm die met de hand of machinaal kan worden aangebracht. Omdat dit een GEMENGD product is, krijgt u de kenmerken en voordelen van meerdere lakbeschermingsingrediënten.

 
  • Hybride mix van synthetische en montaanwas.
  • Superieure chemische en hoge hittebestendigheid.
  • Langdurige bescherming dan traditionele waxen.
  • Snelle toepassing met de hand of machinaal en moeiteloos afvegen.
  • De niet-vlekkende formule laat geen vlekken achter op plastic bekleding.
  • Geen stofvorming, streeploos en kristalhelder resultaat.
  • Perfecte topper voor supersnel verwerken
  • Voor gloednieuwe auto's, vrachtwagens, SUV's, campers, motorfietsen, boten en vliegtuigen
  • Groene technologie, milieuvriendelijk, biologisch afbreekbaar, Prop 65 en VOC-conform
Beoordelingen (1)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder