3D - Spray Detailer - 473 ml.

12,95

Excl. BTW: €10,70

Excl. BTW:
€10,70
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
710022
Merk:
3D

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
Omschrijving

3D spray Detailer is de professionele versie van onze  3D Final Touch in onze consumentenlijn van hoogwaardige autodetailingproducten.

3D is niet alleen een leverancier van hoogwaardige producten aan autoliefhebbers, we produceren ook een complete professionele lijn producten die zijn samengesteld voor gebruik in verse lak omgevingen zoals schadeherstelbedrijven, lak - en carrosseriebedrijven, autofabrikanten en op maat gemaakte carrosserie- en spuitbedrijven.

Dit soort industrieën spuiten verse verf en als zodanig moeten alle producten die in dit soort verse lak omgevingen worden gebruikt en gebruikt specifiek voor hun behoeften worden samengesteld. 

3D Spray Detailer is geformuleerd zonder het gebruik van siliconen of andere ingrediënten die een verse lak omgeving kunnen vervuilen, maar werkt net zo goed als onze 3D Final Touch

Als u in een schadeherstelbedrijf werkt en op zoek bent naar een spuitdetailer die schuurstof, polijstmiddel en polijstspatten verwijdert en tegelijkertijd een auto een gedetailleerd uiterlijk geeft , dan is dit de 3D SPray Detailer voor u.
Als u een purist bent als het gaat om het detailleren van uw eigen auto's, dan zult u dol zijn op de meer pure en toegewijde aanpak die de scheikundigen bij 3D gebruikten bij het maken van een spuitdetailer die zo veilig is dat deze kan worden gebruikt in verse lakomgevingen.


Wat Is Het? - Siliconenvrije, spray-on detailer.

Wat doet het? - Bodyshop-veilige formule voegt glans, gladheid en glans toe en verwijdert licht stof, vingerafdrukken en vlekken zonder de verse verfomgeving te vervuilen.
Wanneer gebruik je het? - Wanneer u het gedetailleerde uiterlijk van uw auto wilt herstellen. Perfecte spuitdetailer voor gebruik in elke nieuwe spuiterijomgeving waar vervuiling een probleem is. Werkt prima voor het verwijderen van stof bij het schuren en voor het polijsten en polijsten van spatten

Er zijn veel opties op de markt als het gaat om mist-en-wipe-spraydetailers. Wat 3D Spray Detailer onderscheidt van de rest zijn de eenvoudige ingrediënten. De scheikundigen van 3D behoren tot de beste in de wereld van de autodetaillering. En hier bij 3D bezuinigen we nooit op de zaken, we gebruiken alleen de beste chemicaliën, additieven en grondstoffen om unieke, hoogwaardige producten in elke categorie in onze branche te creëren.

3D Spray Detailer is in de kern een wipe on wipe off voor het verwijderen van licht stof, vingerafdrukken en vlekken, maar deze formule gaat veel verder dan de meeste producten in deze categorie. 
Naast dat het een hoge smering biedt bij het afvegen van verse, uitgeharde verf, is het ook geformuleerd zonder het gebruik van siliconen of andere ingrediënten die problemen met de verfhechting of visogen kunnen veroorzaken, zodat er geen risico bestaat op besmetting van een winkel. De formule met hoog smeervermogen maakt de verf glad bij het afvegen om onbedoelde beschadiging van de verf te verminderen en droogt ook snel en streeploos resultaat.
Hoewel het correct is om te zeggen dat het geformuleerd is voor gebruik in verse verfomgevingen, zijn veel hardcore autoliefhebbers ook dol op deze formule omdat het zo geweldig werkt en zo lekker ruikt, naar kauwgom!  

- Niet-siliconen – Body Shop veilige formule.
- Zal de omgeving van verse verf niet vervuilen.
- Snelle en gemakkelijke spray-on-wipe-off-formule.
- Verwijdert licht stof, vingerafdrukken en vlekken.
- Veilig opruimen na schuren, compounderen of polijsten.
- Uitstekend geschikt voor gebruik met detailleringsklei, kleihanddoeken, wanten en pads.
- Gebruik als padconditioner voor snijpads van schuim en wol.
- Perfect voor elk glad oppervlak, verf, glas, chroom, plastic.
- Groene technologie, milieuvriendelijk, biologisch afbreekbaar.
- Prop 65 en VOC-conform.
- inhoud 473 ml


 

Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder