3D - Upholstery & Carpet Shampoo

12,95

Excl. BTW: €10,70

Excl. BTW:
€10,70
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
710060
Merk:
3D

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
Omschrijving

Dit is een licht schuimende tapijtshampoo die tapijt en stoffering reinigt en ontgeurt. Gebruik een stofferingsborstel of een steelborstel om vast zittende resten van de stoelen en het tapijt los te borstelen.
Gebruik voor grote klussen de DA-borstel om tijd te besparen. Zorg u een extractie machine gebruikt

Het bevat een optische witmaker om de originele kleur van uw interieurstof en tapijt te benadrukken, zonder residu achter te laten.
Extractor shampoo  heeft een frisse citroengeur. Als er geen afzuigsystemen beschikbaar zijn, is dit het product voor het met de hand reinigen van uw interieurdoeken en tapijten.
Upholstery & Carpet Shampoo is veilig en effectief voor alle algemene interieurreinigingswerkzaamheden.

De sleutel om deze shampoo op de juiste manier te gebruiken, is om het schuim van het product in de stofvezels te laten doordringen en de grond in de grond tot aan het oppervlak op te tillen. Spuit eenvoudig een sterke stroom 3D Upholstery & Carpet Shampoo in het tapijt of vernevel de bekleding, roer met uw borstel.
Je kunt ook een microvezeldoek gebruiken en / of afzuigen via vacuüm. Vochtigheid wordt geminimaliseerd. Droog af met een microvezeldoek. Dit product is hypoallergeen en veroorzaakt bij huidcontact geen allergische reacties. Als u veel tapijt moet reinigen, kunt u een borstel op een polijstmachine met dubbele werking gebruiken.

Wat is het? - Schuimende meubel-, stoffen- en tapijtreiniger
Wat doet het? - Reinigt tapijt, stoffen en bekleding door vastzittend vuil, roet, voedselvlekken, gemorste vloeistoffen, vlekken van huisdieren, cosmetische vlekken, vlekken van huidlotions en lichaamsoliën te verwijderen.
Wanneer gebruik je het? - Na eerst grondig te stofzuigen en eventueel los vuil en vuil uit weefsels van stoffen, vloerbedekking en textiel te verwijderen


 

- De sterk schuimende formule blijft op het oppervlak – minder verzadiging onder het oppervlak.
- De gepatenteerde bacteriële enzymen van 3D elimineren vieze geuren volledig. 
- Optische witmakers herstellen en verbeteren originele kleuren.
- Reinigt en verwijdert vuil, gemorst drankje, voedselvlekken, lichaamsoliën, vlekken van huisdieren, enz.
- Veilig voor alle stoffen, bekleding en tapijten – zelfs vinyl en gecoat leer.
- Geconcentreerde formule – Eén fles van 16 ounce maakt 2 gallon RTU-product
- Klantvriendelijke, frisse citroengeur laat geen resten achter.
- Hypoallergeen – veroorzaakt geen allergische reacties – geformuleerd voor handmatig gebruik .
- 3D's Green Earth-technologie – Biologisch afbreekbaar, voldoet aan Prop 65 en VOC.

Professionele techniektip – Droge extractie -  Begin altijd met het stofzuigen van de bekleding of het tapijt dat moet worden gereinigd. Dit heet droge extractie. Het idee is om zoveel mogelijk los vuil te verwijderen door het uit of van het oppervlak te tillen. Door eerst droog, los vuil te verwijderen, loopt u niet het risico dat u dit vuil met uw spuitvloeistofreiniger vloeibaar maakt en vervolgens moet verwijderen. Het is gemakkelijker, sneller en effectiever om los vuil te verwijderen via luchtafzuiging of zelfs door de stof, het tapijt of de bekleding met perslucht uit te blazen dan wanneer het nat is.

Stap 1: Spuit na het stofzuigen 3D Upholstery & Carpet Cleaner rechtstreeks op het te reinigen oppervlak en schrob het oppervlak onmiddellijk met een paardenhaar- of textielborstel. 
Stap 2: Gebruik een schone, absorberende katoenen badstof handdoek ofabsorberende microvezelhanddoeken veeg en dep het schoonmaakmiddel en eventueel geëmulgeerd vuil van en/of uit het oppervlak. Herhaal deze stap en schakel vaak over op een frisse, droge handdoek om zoveel mogelijk resten te absorberen en te verwijderen.
Stap 3: Stofzuig het oppervlak opnieuw om eventuele resterende resten eruit te halen en veeg het oppervlak vervolgens nog een laatste keer af met een droge handdoek.
Stap 4: Nadat alle binnenoppervlakken zijn gereinigd, afgeveegd en/of drooggedept, plaatst u een luchtverplaatser of ventilator in de auto en draait u deze op de hoogste stand. Rol de ramen ongeveer 2,5 cm naar beneden zodat de luchtverplaatser of ventilator de lucht in en uit de auto kan laten circuleren om te verdampen en eventueel achtergebleven vocht te verwijderen. Laat de ventilator minimaal één uur draaien bij normale omgevingstemperaturen en vochtigheid. Langer voor koudere, vochtige klimaten.

 
Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder
Afbeeldingen (1)