3D - Wash N Wax - 500 ml.

12,95

Excl. BTW: €10,70

Excl. BTW:
€10,70
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
710007
Merk:
3D

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
Omschrijving
WASSEN EN BESCHERMEN… 3D Wash N Wax is een hoogwaardige pH-gebalanceerde autowasshampoo met wascomponenten die een extra beschermingslaag aan uw lakwerk toevoegen!
GEEN STRIPZONE … Onze pH-gebalanceerde formule is geweldig om recentelijk te onderhouden gewaxte voertuigen zonder de wax of sealant te verwijderen
EENVOUDIG SPOELEN... 3D Wash N Wax is zeer geconcentreerd en schuimt hoog en is bovendien supergemakkelijk weg te spoelen zonder de lak te krassen of te beschadigen!
PERFECT VOOR ELKE WEEK... 3D Wash N Wax is een geweldige wekelijkse autowaszeep die uw lak beschermt en tegelijkertijd een hoogglanzende spiegelglans toevoegt, zodat u elk weekend in stijl kunt rijden!
TROTS GEMAAKT IN DE VS ... We onderzoeken en creëren al meer dan 25 jaar autoverzorgingsproducten voor het exterieur en interieur. Een kwart eeuw waarin we onze klanten compromisloze kwaliteit bieden. Ga je gang en ervaar de beproefde Wash N Wax autowaszeep. 

Wat is het? - Een multifunctionele autowaszeep.

Wat doet het? - Reinigt uw auto veilig, maakt het afspoelen veiliger en laat een laagje waxbescherming achter.

Wanneer gebruik je het? - Wanneer u uw auto, vrachtwagen, SUV, boot, vliegtuig, camper of motorfiets wilt schoonmaken.

Waarom 3D Wash N Wax gebruiken in plaats van andere opties? - 3D biedt alleen producten aan die ook daadwerkelijk doen wat ze beweren te doen.   
Er zijn veel was- en waxproducten op de markt die uw auto reinigen en een soort film achterlaten die een soort waxbescherming zou moeten zijn.   

De meeste van deze producten zijn goedkoop en zoals het gezegde luidt: je krijgt waar je voor betaalt.

Wash N Wax van 3D is het echte werk.   Onze scheikundigen hebben een zeer complexe formule gecreëerd die alleen de beste chemie gebruikt om meerdere functies in één proces uit te voeren.   Er gaat niets boven deze autowaszeep in deze categorie. 

Deze autowaszeep reinigt niet alleen uw auto, maar reinigt VEILIG uw auto.   
Een speciaal mengsel van synthetische oppervlakteactieve stoffen gaat onmiddellijk aan het werk en lost zowel in water oplosbare verontreinigingen (vuil, stof, pollen, modder, enz.) als in water onoplosbare verontreinigingen op, zoals olieachtig straatvuil en verkeersfilm. 

Alsof dit nog niet genoeg is, smeert deze complexe formule ook de afwerking om een ​​glad, waterafstotend oppervlak te creëren, zodat het vuil en roet dat de zeep emulgeert, en dat je losmaakt met een washandschoen, van de verf kan glijden in plaats van in de verf te schuren . verf.   Terwijl u de auto afspoelt, blijft een deel van dit gepatenteerde mengsel van complexe ingrediënten achter om een ​​beschermende laag te vormen die de lak ook een gladde, hoogglanzende glans geeft.

3D aan de buitenkant van de fles betekent dat je kunt vertrouwen op het product aan de binnenkant van de fles.


 
- Reinigt en waxt uw auto voorzichtig terwijl u wast.
- Geperfectioneerde zeep met 3 functies – Uitstekend reinigend, schuimend en spoelend.
- pH-gebalanceerd – verwijdert vuil, straatvuil en verkeersfilm zonder eerder aangebrachte was, kit of keramische coatingbescherming te verwijderen.
- Geconcentreerde formule vereist slechts 2 ounces per gallon
- Kan worden gebruikt met traditionele emmerwas- of schuimpistolen, schuimkanonnen.
- De gepatenteerde technologie van 3D maakt gebruik van een complex mengsel van polymeren die vuil en straatvuil verzadigen en emulgeren, waardoor deze verontreinigingen veiliger van krasgevoelige oppervlakken zoals de blanke lak van uw auto kunnen worden afgewassen.
- De exclusieve polymeeroppervlakteactieve stoffen van 3D verminderen de oppervlaktespanning met een waterafstotend effect dat de inkapseling van vuil en roet vergroot, zodat deze dingen -eiliger van het oppervlak worden gespoeld om het risico op door autowassen veroorzaakte wervelingen, krassen en ontsieringen te verminderen. 
- Wateroplosbare hydrofobe polymeren bedekken het oppervlak en maken eenvoudig afspoelen mogelijk om water te besparen en de droogtijd van de handdoek te verkorten. Water zal snel van het oppervlak afvloeien.
- De ingebouwde was zorgt na het spoelen voor een glad oppervlak, waardoor het drogen van de handdoek veiliger wordt en er een hoogglanzende glans achterblijft.
- 3D Wash N Wax is de perfecte autowaszeep voor onderhoudswasbeurten voor auto's, vrachtwagens, boten, vliegtuigen, campers en motorfietsen.
- Groene technologie, milieuvriendelijk, biologisch afbreekbaar en VOC-conform


Gebruik,
Stap 1:  Meng grondig 2 ounces 3D Wash N Wax per gallon schoon water in een schone emmer.
Stap 2:  Spuit de auto af met een krachtige waterstraal om los vuil, pollen, bladeren en ander vuil te verwijderen.

Stap 3: Begin bovenaan de auto en dompel een schone washandschoen of spons in uw emmer met 3D Wash N Wax . was met een washmitt of spons over het dak.   Spoel de 3D Wash N Wax en eventueel losgemaakt vuil en puin onmiddellijk af met een krachtige straal schoon water. Herhaal dit proces met de rest van de auto.   Nadat u het dak hebt aangepakt, wast u de voorruit en alle zij- en achterruiten.   Was vervolgens de horizontale panelen zoals de motorkap en het kofferdeksel.   Was daarna de verticale panelen, spatborden, deuren, grill, achterklep, achterklep, enz.
Stap 4: Nadat u de auto sectie voor sectie hebt gewassen, spuit u de hele auto opnieuw in om ervoor te zorgen dat alle 3D Wash N Wax en eventueel losgemaakt vuil en vuil volledig van de auto worden gespoeld.
Stap 5: Verwijder eventueel stilstaand water met behulp van uw favoriete methode om een ​​
voertuig te drogen met bijvoorbeeld de Di leoni Titanium, synthetische zeem, of droogblazen met geforceerde lucht.


 
Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder