3D yellow degreaser - 500 ml.

11,95

Excl. BTW: €9,88

Excl. BTW:
€9,88
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
710023
Merk:
3D

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
Omschrijving

3D Yellow Degreaser is een sterk geconcentreerde formule die is ontworpen om buitenoppervlakken, met name wielen, banden en wielkasten, veilig te reinigen en te ontvetten.
Veilig voor gebruik op alle wieltypen, breekt 3D Yellow Degreaser ook af, ingebakken remstof en andere zware deeltjes voor een complete reiniging.
3D Yellow Degreaser bevat geen zware chemicaliën waardoor het veilig is voor iedereen en overal!

3D Yellow Degreaser fungeert als een alles-in-één plastic reiniger voor banden / wielen / buitenkant. In plaats van 3 verschillende producten voor elk oppervlak te gebruiken, kunt u 3D Yellow Degreaser gebruiken om ze allemaal te verzorgen!

Vanwege zijn krachtige en effectieve reinigingskracht, zou je verwachten dat 3D Yellow Degreaser gevuld is met agressieve chemicaliën, maar eigenlijk is het tegenovergestelde waar.
In plaats van schadelijke chemicaliën zoals glycolether EB of zure reinigingsmiddelen, is 3D Yellow Degreaser een 100% biologisch afbreekbare en milieuvriendelijke formule die zorgt voor een snelle reiniging.

De vloeibare formule kleeft aan het oppervlak en doet veel van het zware werk voor u!
3D Yellow Degreaser vermindert de noodzaak om borstels te gebruiken tijdens het detailen. In sommige gevallen kunt u het eenvoudig afsproeien,
D Yellow Degreaser zijn magie =  laten werken en afspoelen! Je kunt het vuil en de ingebedde deeltjes van het oppervlak zien weglopen!

Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder