ADBL - Leather Kit Compleet

42,95

Excl. BTW: €35,50

Excl. BTW:
€35,50
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
590001
Merk:
ADBL

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
Omschrijving
Met deze complete ADBL Leather kit kunt u in de auto en thuis direct aan de slag met de beste producten.
Samen in 1 doos om niet mis te grijpen

ADBL leather kit bestaat uit,

ADBL LEATHER Cleaner - lederreiniger.
Ontvet zonder het leer uit te drogen. Ontwikkeld op basis van natuurlijke ingrediënten. Beschermt het lederen oppervlak. Het geproduceerde schuim maakt een lange verwerkingstijd mogelijk zonder dat het leder opzwelt.
Kan in de mengverhouding 1:1 met gedemineraliseerd water worden verdund.

ADBL FOAMER - Opschuimer.
Maakt het opschuimen van de leerreiniger mogelijk, waardoor dicht en stabiel schuim ontstaat. Maakt lang werken mogelijk zonder het gereinigde oppervlak te doordrenken.

ADBL THER - leerreinigingsborstel.
De ergonomische vorm maakt het werken zeer aangenaam. De compatibiliteit met de LEATHER Cleaner maakt een hoge werkefficiëntie mogelijk en beschermt tegelijkertijd het gereinigde oppervlak.

ADBL LEATHER CONDITIONER - leerverzorging.
Verzadigd en donker. Overtuigt met uitstekende beschermende eigenschappen. Zonder glanseffect. Maakt leer glad en duurzaam. Aangename afwerking dankzij de delicate ledergeur. Klaar voor gebruik:

ADBL LEATHER MIST - luchtverfrisser.
Een geur voor binnenruimtes: deze unieke luchtverfrisser verspreidt een aangename, discrete leren noot en verbetert effectief de sfeer van de ruimte. Kan op tapijten, stoffen overtrekken of onder stoelen worden gespoten.

ADBL LEA - microvezeldoek.
Voor het reinigen en onderhouden van lederen oppervlakken. De functionele afmetingen en het dunne materiaal maken de doek zeer handig en maken nauwkeurig werken aan randen en krommingen mogelijk. Het laat geen sporen of vezelresten achter en kan eenvoudig worden gewassen.

MaxShine Ultimate Crazy 800GSM 40x40 cm - droogdoek.
Het heeft een hoge pool aan beide zijden, is zacht en pluizig met lange vezels om vuildeeltjes van het te reinigen oppervlak op te nemen en af te voeren, zonder krassen of swirls te produceren.
Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder
Afbeeldingen (3)