Autobrite scratch out - scratch remover - 250 ml.

16,49

Excl. BTW: €13,63

Excl. BTW:
€13,63
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
009502
Merk:
Autobrite direct

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
Omschrijving
De enige kras- en swirl remover die u ooit nog  nodig zult hebben!
Autobrite Direct Scratch remover heeft nu een speciale krasverwijderaar gemaakt die fijne en oppervlakkige krassen van uw lak en koplampen verwijdert.
Zeer effectief voor het verwijderen van krassen, swirls, oxidatie en aanslag op uw lak, wielen, koplampen en gelakte bumpers.
Een unieke formule om op het bekraste gebied te werken om de dofheid en het bekraste oppervlak te elimineren om binnen enkele minuten een helder en glanzend oppervlak te onthullen!

Scratch out is ontworpen voor gebruik via een microvezelapplicator of een polijstmachine. Poets die krassen gewoon weg - voorgoed! 
Dit product is bijzonder goed voor het verwijderen van vingernagelsporen aan de onderkant van de deurgrepen en vandie nare krassen die ontstaan ​​door slijtage.
Ook Scratch Out is blanke lak veilig en is ontworpen om krassen volledig te verwijderen, wat zorgt voor een schoon krasvrij oppervlak.


Bumperslijtage is verleden tijd met Scratch-Out! Scraths-out  verwijdert krassen van alle plastic oppervlakken, inclusief verfvlekken op bumpers en met kunststof geverfde onderdelen, u zult niet geloven hoe effectief Autobrite Scratch out werkelijk is.

Scratch Out is geschikt voor zowel hand- als machinaal gebruik….
Ideaal voor machinale polijstmachines bij het verwijderen van lokale defecten

Handmatig gebruik - Breng een paar druppels van het product ter grootte van een erwt aan op een middelhard / hard schuim. Werk het product ongeveer 2-3 minuten totdat er hazing optreedt.
Verwijder resten met een schone microvezeldoek en herhaal indien nodig de aandacht voor het te verwijderen defect.

Machinaal gebruik - Breng ongeveer 6-10 druppels van een erwt-maat aan op een schoon, middelmatig / hard polijstpad voor de machine, verdeel het met een lage snelheid gelijkmatig over het defecte gebied en werk de snelheden door tot de benodigde machinesnelheid om het aanstootgevende defect te verwijderen. 
Er moet voor worden gezorgd dat de temperatuur van het gebied wordt bewaakt om oververhitting te voorkomen.

Vanwege de aard van de schuurmiddelen in dit product kan na deze stap een verfijningsstap nodig zijn om de gewenste glanzende afwerking te bereiken

 
- Verwijdert krassen effectief en onmiddellijk
- Verwijdert swirl-markeringen
- Verwijdert oxidatie
- Verwijdert verfoverdracht van bumpers en panelen
- Werkt via hand- of machinale applicatie
- Clear coat veilig
- Inhoud 250 ml

 
Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder