Autobrite - FAB Upholstery Cleaner 500 ml.

11,49

Excl. BTW: €9,50

Excl. BTW:
€9,50
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
00027
Merk:
Autobrite direct

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
Omschrijving

Autobrite FAB is een krachtige, hoogschuimende stofferingreiniger en vlekkenpre-spotter die vuil, roet en watervlekken verwijdert van alle stoffen en harde oppervlakken. 
FAB reinigt alle tapijten, hemelbekleding, dashboards, stoelen en alle plastic bekledingen met gemak met één enkele spray en veeg.
FAB verwijdert vuil en roet met gemak, vooral goed op stoffen stoelen bij het verwijderen van watervlekken en zwaar vuil. 

Extreem goed voor stoffen dakbekleding en verwijdert nicotinevlekken en diepgeworteld vuil. 
FAB lost vuil op bij impact en is direct klaar om weg te vegen.

FAB is ideaal voor alle kunststoffen in het interieur. Ook hier hoeft u alleen maar te spuiten en af ​​te vegen om te zien dat FAB het vuil echt verwijdert! F
Autobrite FAB is ook perfect voor stoffen wielkastbekledingen.

Zodra alle plastic oppervlakken aan de binnenkant zijn gereinigd met FAB, raden we u aan het oppervlak vervolgens afte werken met Pink Sheen voor de best mogelijke afwerking, vanaf een mat-satijnen afwerking.
FAB is de perfecte allround multifunctionele reiniger en wordt nu erkend als een van de beste interieurreinigers die momenteel op de markt zijn!

FAB zal ook tot 10-1 verdunnen, waardoor dit product zowel economisch als gemakkelijk te gebruiken en effectief te gebruiken is.

Bij 
lichte vervuiling op harde oppervlakken kan een eenvoudige spray en veeg effectief worden gereinigd.

Bij sterke vervuiling op getextureerde kunststoffen direct op het oppervlak spuiten en inwerken met een geschikte interieur-/detailborstel en het resulterende schuim wegvegen met een microvezeldoek.
Bij lichte vervuiling van stoffen op een microvezeldoek spuiten en het oppervlak stevig in één richting afvegen. Gebruik een schone handdoek om het oppervlak droog te deppen.
Bij middelmatige tot zware vervuiling van stoffen en tapijten FAB rechtstreeks op het te reinigen oppervlak spuiten en met een geschikte binnenborstel of meubelspons in beweging brengen tot er schuim ontstaat. Door deze actie kan het vuil naar het oppervlak worden getild en verwijderd met een microvezeldoek.
Zorg ervoor dat u het te reinigen oppervlak niet te veel verzadigt, aangezien hiervoor mogelijk een waterzuiger nodig is om overtollig vocht uit het gebied te verwijderen.
 

Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder
Afbeeldingen (3)